Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DIŞİŞLERİ BAKANINA SALDIRI
DIŞİŞLERİ BAKANINA SALDIRI
KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay’a saldırı düzenlendi. Saldırı, Güzelyurt Bostancı’da Kudret Özeray’ın halka hitap ettiği sırada gerçekleştirildi. Saldırının bir süre önc sirkat ve benzeri suçlar işlediği gerekçesi ile gece kulübü işletme izni yenilenmeyen Taşkın Güneş tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi.
16 Şubat 2019, 12:36
 
Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay'ın üzerine ziyarette bulunduğu spor kulübü olarak kullanılan bir lokalin dışında vatandaşlarla konuştuğu sırada sandalye fırlatıldı. Sandalye lokalin camlarını kırdı ve olayda 1 kişi yüzünden yaralandı.
 
Saldırıyı gerçekleştiren kişinin KKTC de ülke dışından getirilen kadınların çalıştırıldığı  fuhuş yuvaları olarak bilinen gece kulübü adı altında faaliyet gösteren işletmenin izni yenilenmediği için bakan Özersay’a saldırdığı öğrenildi.
 
Taşkın Güneş adlı saldırgan olay yerinde polis tarafından gözaltına alınıp tutuklandığı tutuklandığı kaydedildi.
 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti  Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, bölge ziyaretleri sırasında saldırıya uğradı. Spor kulübü toplantı salonunda konuşma yaptığı sırada Taşkın Güneş adlı bir kişi, spor kulübünün sandalyeli saldırısı spor lokalinin camlarını kırdı. Olay sonucu bakan saldırıdan yara almadan kurtulurken,bakanı dinleyenler arasında bulunan  Servet Şahin yüzünden yaralanırken ,saldırgan Taşkın Güneş tutuklandı.
 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Güzelyurt ilçesine bağlı Bostancı''da KKTC Halkın Partisi Başkanı ve KKTC Dışişleri bakanı olarak bölge ziyaretleri çerçevesinde KKTC halkı ile bir araya gelen Kudret Özersay, ziyareti esnasında saldırıya uğraması büyük tepki topladı.
 
Saldırıyı gerçekleştiren fuhuş yuvasının sahibi Taşkın Güneş işletme izinleri yenilenmeyince çılgına döndü.
 
image
 
“Kimse hukukun üstünde değildir”
 
Zanlı daha sonra polis tarafından gözaltına alındıktan sonra Bakan Kudret Özersay tarafından konuya ilişkin açıklama geldi.
 
Bakan, “Medyada yer alan haberler üzerine sadece şunu yazayım: Biz iyiyiz, her şey yolunda, sağlımız yerindedir. Gece kulübü veya bir başka konu fark etmez, bizim için hukukun üstünlüğü esastır. Daha önce de İçişleri Bakanımız bu konu ile ilgili tehdit edilmişti, o zaman olduğu gibi şimdi de birileri kendini kaybedip şiddete veya tehdide başvurdu diye yılacak değiliz. Kimse hukukun üstünde değildir” diyerek KKTC de son 20 yılda büyük güç kazanan fuhuş sektörüne karşı Dörtlü Koalisyon hükümeti olarak mücadeleyi dahada güçlü halde uygulanacağının sinyalini vermiş oldu.
 
Şeffaf Gazete
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR