Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MURAT GEZİCİ KKTC'DE ''İSTENMEYEN KİŞİ'' OLDU
MURAT GEZİCİ KKTC'DE ''İSTENMEYEN KİŞİ'' OLDU
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden hemen sonra Murat Gezici’nin kendisine 500 Bin TL. karşılığı Genel seçimlere kadar birinci parti çıkarmak istediğini açıkladı.
6 Aralık 2017, 15:37
 
 
Murat Gezici KKTC’de istenmeyen adam ilan edildi.
 
Son yıllarda KKTC de bazı anketler yapan ve siyaseti manüple ettiği iddia edilen Gezici Araştırma şirketinin sahibi Murat Geziciye şok suçlamalar.
 
image
 
                        SERDAR DENKTAŞ (DP)
ANKETTE 1.PARTİ YAPMAK İÇİN 500 BİN TL. İSTEDİ
 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden hemen sonra Murat Gezici’nin kendisine 500 Bin TL. karşılığı Genel seçimlere kadar birinci parti çıkarmak ve ücreti de taksit taksit ödenmek kaydıyla teklif yapıldığını ancak kendisinin bunu reddettiğini söyledi.
 
                          image
 
                                 MEHMET ÇAKICI (TKP)
                        SAHTE VE DÜZMECE ANKETLER 
 
Gezici Araştırma şirketinin 18-19-20 Kasım 2017 tarihinde 4267 kişi ile yüz yüze yaptığını iddia ettiği, tamamen yalan ve sahte anket çalışmasına Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP Yeni Güçler) Genel Başkanı Mehmet Çakıcı’dan da çok sert açıklama geldi.
 
Çakıcı Denktaş’ın açıklamasının Gezici Araştırma Şirketin yapmış olduğu anketlerin ne kadar düzmece ve sipariş anketler olduğunu bizlere gösterdiğine işaret ederek “Bu son derece sahtekârca ve ahlaksız bir tekliftir. Bu şarlatan yurtdışından gelerek elini koluna sallayarak güya anket yapıyor.Hiçbir açıklayıcılığı yok ,burada ısmarlama anket ile kolay para kazanıyor. Bunun tespiti yapılması ve vergilendirilmesi gerekmektedir Murat Gezici KKTC siyasetini kirletiyor dedi.. 
 
                  image
 
                   MURAT GEZİCİ ŞİKAYETÇİ OLACAK
 
Gezici Araştırma Merkezi Direktörü Murat Gezici, saldırgan tavırla Denktaş'ın açıklamasını yalanladı ve hukuk sürecine başvuracağını belirtti. Gezici, "Gezici Araştırma Merkezi olarak, Sayın Denktaş’a yüce KKTC hukuk devleti önünde hesap soracağız ve şikayetçi olacağız" dedi.
 
                   image
 
                   ERSİN TATAR GÖRÜŞMEYİ KABUL ETMEYİNCE …
 
Bir süre önce de UBP Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar da, Gezici Araştırma Şirketi ile ilgili şok eden bir açıklamada bulunmuştu. 
 
Eski Maliye bakanı Ersin Tatar, Gezici Araştırma Şirketi Direktörü Murat Gezici'nin bizzat kendisini arayarak, KKTC de beğenilen ve siyasete görmek istenilen kişiler anket  yaptık,yapılan anket sonucunda, ilk 5 isim arasında olduğum bilgisini verdi ve benimle görüşmek istediğini ancak görüşmeye gitmedim dedi.Tatar bunun üzerine , bir hafta sonra açıklanan anket sonucunda kendisinin isminin ankette geçmediğini açıklamıştı. 
 
Murat Gezici ile ilgili şok iddialar arasında KKTC de tanınan simaları parlatan düzmece anket yaptığını iddia edip listedeki yerine göre para istediği belirtiliyor.
 
İddialar arasında KKTC de kumar baronlarının en yakın arkadaşı ve Girne’yi yaptığı dev inşaatlar ile kimliğinden uzaklaştıran Bulut Akacan’ı en sevilenler  arasında gösterdiği var,fakat bu ismin halk arasında karşılığı  olmadığı ,ancak bir menfaat karşılığı bu listeye konmuş olabileceğini söylüyorlar.
Murat Gezici’nin Merit oteller grubu sahibi Besim Tibuk’un personelinden birkaç ismi siyaset vitrinine koyma çabasında olduğu belirtiliyor.
 
Para vermeyen Serdar Denktaş en başarısız vekil listesinde.
 
Murat Gezici Türkiye’de yapamadığı en başarısızlar listesini KKTC de yapmış ve para vermeyen ya da kendisi ile iletişimde bulunmak istemeyen isimlere karşı itibar cellatlığı yapıp ,toplum içinde sevilmiyorlar algısı yaratacak şekilde düzmece bir ankete ihtiyaç duymuş. 
 
Milletvekilliği başarılı bulunmayan, başarısız olarak halkın önünde olan isimlerin başında Serdar Denktaş’ı yazarken ,hazırladığı listede  Menteş Gündüz Ömer Soyer Kalyoncu, Salih İzbul, Armağan Candan, Ali Pilli, ve Teberrüken Uluçay bulunmakta.
 
Başbakan Yardımcısı ve Maliye bakanı olan Serdar Denktaş'ın Murat Gezici'nin KKTC de yaptığı çalışmaların finans kaynağını ortaya çıkarıp Murat Gezici'nin kimler adına bu müplatif anketi hazırladığını kamuoyuna açıklamalı.
 
Bu tartışmalardan sonra Murat Gezici’nin artık KKTC de anket yapamayacağı  söyleniyor.
 
Şefaf Gazete.com.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR