Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İKİ SATIR LEZZET
İKİ SATIR LEZZET
Izgara et ve köfte çeşitlerinin arabada servis edilmesinden ve ‘parkta yemek yerken iki satır sohbet etme’ kültüründen esinlenen İkiSatır’ın İstanbul’daki 4. Şubesi Beylikdüzü’nde açıldı.
24 Şubat 2016, 09:41

 

Izgara et ve köfte çeşitlerinin arabada servis edilmesinden ve ‘parkta yemek yerken iki satır sohbet etme’ kültüründen esinlenen İkiSatır’ın İstanbul’daki 4. Şubesi Beylikdüzü’nde açıldı.

Hem iyi et yemek hem de sokaktan kopmamak isteyenlerin lezzet durağı olan İkiSatır’ı sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı et lezzetlerinden ayrı olarak farklı kılan en önemli unsur, restoranın içine park etmiş olan ve mutfak hizmetinin sunulduğu ızgara arabası. Slogan, grafiti ve poster gibi unsurlarla sokak kültürünü yansıtan dekorasyonu sayesinde, arabadan servis edilen et ve köfte çeşitlerini, iki satır muhabbet eşliğinde tadımlamak mümkün.

image

Global Restoran Yatırımları Genel Müdürü Bahar Özürün 2016 yılında İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir ve Antalya’da yeni şubeler açacaklarını belirtti. İkiSatır’ın İstanbul’un tüm marka caddelerinde açılacağını belirten Genel Müdür Özürün, “Restoran başına 1 milyon TL’lik yatırımla İkiSatır konseptini hayata geçirdik. Amacımız Türk damak tadına uygun ızgara seçenekleri, fiyat politikası ve farklılaşmış konseptteki restoranlarıyla geniş bir tüketici kitlesine erişmek” dedi.image

RESTORANDA SOKAK LEZZETİ

‘İyi et herkesin hakkı’ görüşüyle kaliteli lezzetin yanı sıra keyifli bir mekan alternatifi de sunan İkiSatır artık Beylikdüzü’nde yaşayanlar için de ilk tercih olacak.

Birbirinden lezzetli ızgara et ve köfte çeşitlerinden oluşan menüsüyle Beylikdüzü İkiSatır’da açılışa özel tüm menülerde özel indirimler mevcut.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR