Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MERSİN'DE POLİSEVİNE CANLI BOMBA SALDIRISI
MERSİN'DE POLİSEVİNE CANLI BOMBA SALDIRISI
Mersin'in Mezitli ilçesi Tece semtindeki polis merkezine 4 kişilik slahlı kişilerce bombalı saldırı yapıldı.Bölgede polisin operasyon devam ediyor.İçişleri içişleri bakanlığı kısa bir geçici açıklama yaptı.Bölgeden gelen bilgilere göre Sedat Gezer adlı polisimizin şehit olduğu ve bir polisimizin yaralı olduğu yönünde .
26 Eylül 2022, 20:43
 
 
Mersin Mezitli de bomba ve silah sesleri duyuluyor.İlk bilgilere göre polisevine bombalı saldırı düzenlendiği bilgisine ulaşıldı.
 
1 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU.
Bombalı saldırıda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Polis Memuru Sedat Gezer şehit oldu.image
 
Mezitli Tece'de bombalar patlama sesleri ile bölgenin elektriğide kesildi .Paylaşılan videolarda ağır silahlar ile çatışma sesleri  var. Bölgeden gelen haberlerde polislerin bir gurup ile silahlı çatışmaya  girdi .
 
İddialara göre 4 kişilik ağır silahlı kişilerin baobalı araçla polis merkezi önüne gelip polislerle çatışmaya girdiği yönünde. 
 
Saat 22.45 sularında Mersin Mezitli’de yapılan terör saldırısının gerçekleşmesi ile Türkiye ayağa kalktı.
4 kişilik 2 araçtan oluşan terörist gurup biri  Beyaz renkli lüks marka araç ile Tece Polisevi Nizamiye Nöbet Kulübesine uzun namlulu silahlarla ateş açtılar ve akabinde bombalı araçla saldırdılar patlama sonucu can kaybı olduğu yönünde bilgiler var. Teröristlerden birisi canlı yakalandı…
 
 image
Yakalanan teröristin fotoğrafını sosyal medya sayfasından siyasetçi Sinan Ogan paylaştı
 
2 büyük patlama gerçekleşti.
Çatışma 25 dakika kadar sürdü teröristlerin 4 kişi olduğu yönünde bilgiler var. Teröristlerden bir yada ikisinin canlı bomba olduğu ve aracı patlattığı yönünde bilgiler var.
 
Bakanlık bir şüphelinin yakalandığını açıkladı.Bölgeyi saran özel harekat ekipleri sahil hattını çevirmiş durumda.
Bomba imha ekipleri bölgede kontrollü olarak patlama gerçekleştirerek bir bombayı  imha etti. İçişleri, 1 şüphelinin silahıyla birlikte gözaltına alındığını duyurdu.
 
BÖLGEDEN GELEN HABERLERDE BİR ŞEHİT POLİSİMİZ OLDUĞU AKTARILIYOR 
Son dakika ; Anadolu Ajansından alınan bilgiye göre, polisevine yaklaşan bir araçtan inen kişilerce buradaki polislere uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polisler, saldırganlara karşılık verdi. Saldırıda biri ağır 2 polis  yaralandığı yönündeydi daha sonra netleşen bilgide 2 yaralı polisten biri olan Sedat Gezer kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
 
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI
image
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda takviye polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.Saldırganların yakalanmasına yönelik çalışma sürüyor.
 
image
 
Mersin  Tece Polis merkezine yönelik bombalı saldırı yapıldı haberi sosyal medyada hızla yayıldı. Çatışmalara dair videolar paylaşılmaya devam ediyor. 
 
Mersin’de sabah saatlerinde düzenlenen IŞİD terör örgütü operasyonunda 9 farklı adrese baskın yapılmış 10 kişi gözaltına alınmıştı.
 
Ayrıntılar için takipte kalın

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR