Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEDAT PEKER İÇİN ÇEMBER DARALIYOR MU?
SEDAT PEKER İÇİN ÇEMBER DARALIYOR MU?
Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın'ın, son gelişmeleri anlatan tweet serisi paylaştı. '' Sayın Sedat Peker hakkında, Anadolu 16.ACM ve Bursa 5.ACM'nin talebiyle Interpol tarafından sadece "savunması alınmak üzere" çıkarılan kırmızı bültenin, "tüm dünyada aranıyor" biçiminde kapsamının genişletildiğini öğrendim bugün. Belli ki bir şeyler değişiyor...''
22 Eylül 2022, 21:02
 
 
Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, Peker için çıkarılan kırmızı bültenin kapsamının genişletildiğini duyurdu.
 
Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, Peker için çıkarılan kırmızı bültenin kapsamının genişletildiğini söyledi. Barkın, " Interpol tarafından sadece 'savunması alınmak üzere' çıkarılan kırmızı bültenin, 'tüm dünyada aranıyor' biçiminde kapsamı genişletildi" dedi.
 
Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın'ın, Peker ile ilgili son gelişmeleri anlatan tweet serisi paylaştı.
 
Barkın paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Sayın Sedat Peker hakkında, Anadolu 16.ACM ve Bursa 5.ACM'nin talebiyle Interpol tarafından sadece "savunması alınmak üzere" çıkarılan kırmızı bültenin, "tüm dünyada aranıyor" biçiminde kapsamının genişletildiğini öğrendim bugün. Belli ki bir şeyler değişiyor..."
 
Ersan Barkın, Peker'in 'basın danışmanı' olarak bilinen Emre Olur'un tutuklanması ile ilgili de şunları yazdı: 
 
Sedat Peker'in yanında 7 ay, kendi ifadesinde de belirttiği gibi, çay ikramı, telefonlara yanıt vermek gibi görevlerde bulunan Emre Olur; Peker'in "kara kutusu", "sağ kolu","basın danışmanı" diye getiriliyor ve basın mensupları başta olmak üzere korku iklimi yaratılmaya çalışılıyor. Kimseyle bilgi paylaşmamasıyla ünlü Sedat Peker'in kara kutusunun olamayacağını bilenler de bu koroya katılıyor. Kendisine basın danışmanı belirlemek istese, birkaç TV kanalında yaptığı programlar dışında basınla ilgisi olmayan kişiyi mi kendine danışman seçer diye de kimse sormuyor."
 
'SON 15 GÜNDÜR NELER OLUYOR, NE DEĞİŞTİ?'
"Sahiden son 15 gündür neler oluyor? Ne oldu, ülkede ve dünyada ne değişti?" diyen Barkın, "Kırmızı bülten, Emre Olur'un gözaltına alınması, yaşanan cinayet, Sedat Peker hakkında alınan yeni yakalama kararı... 17 yıllık avukatım, memleket halini yıllardır takip ederim. Ben anlayamıyorum. 
 
Dosyada 20'den fazla tutuklu varken sadece savunmasını almaktan ibaret kırmızı bültenin, tüm tutukluların tahliyesi sonrasında Interpool tarafından uluslararası yakalamaya dönüştüğünü göz önüne aldığımda "üst akıl" filan demekten başka aklıma bir şey gelmiyor." 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR