Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EMRE OLUR TUTUKLANDI
EMRE OLUR TUTUKLANDI
Suç örgütü lideri Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen ve Arnavutluk'ta yakalandıktan sonra Türkiye'ye iade edilen Emre Olur, emniyetteki işlenlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edilmişti.Hakimlik, Emre Olur'un ‘suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’ suçundan tutuklanmasına karar verdi.
21 Eylül 2022, 18:14
 
 
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur tutuklandı.
Sedat Peker’in basın danışmanı olarak bilinen ve Arnavutluk’ta yakalandıktan sonra Türkiye’ye iade edilen Emre Olur, emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi’ne tutuklama talebiyle sevk edilmişti.
 
Hakimlik, Emre Olur’un “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” suçundan tutuklanmasına karar verdi.
 
Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur savcılık tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Emre Olur'un avukatı Volkan Bahadır yaptığı açıklamada Emniyet'te kötü muamele görmediklerini ifade ederek "Savcı birçok gazeteci ismi 'Sedat Peker ile görüşmek istedi mi' diye sordu" dedi. Emre Olur örgüt üyeliğinden tutuklandı.
 
image
 
Emre Olur’un savcılık ifadesi: ‘Sedat Peker tweet’lerini cahilliğimden attım’
Emre Olur, savcılık ifadesinde Sedat Peker’e ilişkin attığı tweet’lerle ilgili, “Tweet’lerimi cahillik neticesinde attığımı kabul ediyorum. Bu tweet atma eylemlerinin suç niteliği olabileceğini değerlendirmediğim için bu şekilde cahilliğimden tweet atmış oldum” demişti.
 
Olur, “Kendisinin yurt dışına gitmesi üzerine yayımladığı videolar ve tweet’ler sırasında bana kendisine ‘dijital tecrit uygulandığını’ söyleyerek WhatsApp üzerinden bir kısım tweet dizisini atarak kendi hesabımdan yayınlamamı istedi. Geçmişte kendisine olan muhabbetim nedeniyle, kıramadım” ifadelerini kullanmıştı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR