Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZELENSKY OLUMLU BAKIYOR
ZELENSKY OLUMLU BAKIYOR
Putin ile Zelenski'nin görüşme ihtimaline ilişkin konuşan Erdoğan, "Bugün saat 16.00 gibi sayın Putin'le görüşmemiz olacak.
1 Nisan 2022, 15:01
 
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin görüşme ihtimaline ilişkin konuştu. Erdoğan, "Sayın Zelenski'nin olumlu bakışı var, sayın Putin'in de daha önce olumlu yaklaşımı söz konusuydu" dedi.
 
Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Putin ile Zelenski'nin görüşme ihtimaline ilişkin konuşan Erdoğan, "Bugün saat 16.00 gibi sayın Putin'le görüşmemiz olacak. Her iki liderle de yapacağımız görüşmelerde ön görüşmeler neticesinde mutabakat diyeyim, bunun getirisini artık liderler bazında özellikle Kırım ve Donbas noktasında bir adımın atılması için en üst düzeyde liderlerle görüşmenin ve bu konuda ev sahipliği yapabileceğimizi ifade ettik" ifadelerini kullandı.
 
"Sayın Zelenski'nin olumlu bakışı var, sayın Putin'in de daha önce olumlu yaklaşımı söz konusuydu" diyen Erdoğan, şunları söyledi: "Tarih olarak onlar belirleyecek eğer İstanbul'umuzda liderler zirvesini gerçekleştirebilir ve neticesinde de olumsuz gidişi olumlu bir hale dönüştürmenin kararını iki liderle gerçekleştirebilirsek Türkiye olarak büyük mutluluk duyacağız."
 
MAYIN AÇIKLAMASI
 
Karadeniz'de sürüklenen mayınlar hakkında da konuşan Erdoğan, "Deniz Kuvvetlerimiz çalışma içinde. Şu anda sıkıntı söz konusu değil. Süreç devam ettiriliyor, şu an için sıkıntı yok ama tedbiri elden bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR