Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FETÖ İÇİN AF İSTEDİ !
FETÖ İÇİN AF İSTEDİ !
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak da 15 Temmuz darbe girişimine katılan FETÖ’cülere af istedi. Dilipak, “Kimse affetmek zorunda değil. Ama Affetmek erdemdir. Allah affedenleri sever.” paylaşımında bulundu.
17 Temmuz 2020, 15:12
 
Temmuz’da darbeye karışanların affedilmesini istemiş ve “Darbe teşebbüsüne karışmış, pişman olmuş nedamet duyan kişilere de sahip çıkmamız, onları bu toplumun içine dahil etmemiz, kazanmamız gerekiyor. Neticede bu bir sosyal yaradır” ifadelerini kullanarak büyük tepki toplamıştı.
 
ŞİMDİ DE DİLİPAK
Yaramış’ın ardından bir skandal çıkış da Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’tan geldi.Sosyal medya hesabından gazeteci Nedim Şener’in darbecilerin salınmasına yönelik taleplere gösterdiği tepki tweetini alıntılayan Dilipak, FETÖ’cülere af istedi.
 
Dilipak, şu paylaşımda bulundu:Kimse affetmek zorunda değil. Ama Affetmek erdemdir.Allah affedenleri sever. O af dileyenlere mağfired eder. Bizim Beraad kandilimiz var. Affedilmeyi ümid edenler, affedebilmeli de. Yusufun kardeşlerini affettiği gibi, Hz. Hamzanın katilini Resulullahın affettiği gibi. Taif örneği misal

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR