Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İKİ SAATLİK KAOS !
İKİ SAATLİK KAOS !
İçişleri Bakanlığı, 31 ilde 2 gün sokağa çıkma yasağı getirildiğini açıkladı. Pazar günü 23.59’a kadar sürecek yasağın ardından yurttaşlar fırınların marketlerin önünde kuyruk oluşturdu,kavgalar çıktı.
11 Nisan 2020, 00:43

 

Saat 22.00 civarında Türkiye’de bu gece yarısından itibaren 31 ilde ve Zonguldak’ta iki gün sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından, evlerinde erzak eksikliği olan vatandaşlar, soluğu bakkallarda,marketlerde,tekel bayileri ve fırınlarda aldı

image

2 gün boyunca evlerinden çıkamayacak olan vatandaşlar, kararın bu kadar geç saatte verilmesine tepki gösterirken başta İstanbul olmak üzere birçok ilde fırın ve market önlerinde izdihamlar yaşandı.

image

2 saat içindeki alışveriş paniği kavgalara sebep oldu. 

Vatandaşlara sosyal mesafe kuralını unutturan son dakika sokağa çıkma yasağı uygulaması oluşan uzun kuyruklar nedeniyle kavgalar çıktı.

Bunun üzerine sosyal medya üzerinden hükümetin sokağa çıkma yasağı ilan ettiği saat ve yurttaşların karar sonrası marketlere giderek salgının yayılması ihtimalini artırması tepki konusu oldu.Tepkiler genel olarak hükümetin sokağa çıkma yasağını geç duyurması ve yöntemi üzerineydi.image

Bayrampaşa’da fırına akın eden vatandaşlar arasında kavga çıktı. Yaklaşık 7-8 kişinin birbirine girdiği kavgaya ait görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR