Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜM İRAN UÇUŞLARI İPTAL OLDU
TÜM İRAN UÇUŞLARI İPTAL OLDU
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), koronavirüs salgını nedeniyle tüm İran uçuşlarının, kargo ve tarifesiz uçaklarda dahil olmak üzere iptal edildiğini duyurdu.
26 Şubat 2020, 19:37
 
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan koronavirüs salgınıyla ilgili olarak aldıkları yeni önlemi duyurdu.
 
SHGM tarafından yapılan açıklamada virüs nedeniyle 19 kişinin hayatını kaybettiği İran'a tüm uçuşların, kargo ve tarifesiz uçaklar da dahil olmak üzere iptal edildiği belirtildi. Açıklamada, iniş ve kalkışlara kesinlikle izin verilmeyeceği bildirildi.
 
'Türk yolcu alınmayacak'
SGHM ayrıca Türkiye'den İran'a gidecek yolcuların taşınmasına izin verileceği ve bu uçuşlara Türk yolcu alınmayacağı açıkladı. Resmi twitter adresinden bir açıklama yapan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, "Türkiye ile İran arasındaki yolcu uçuşları ikinci bir duyuruya kadar durdurulmuş olup, İranlı taşıyıcıların yolcusuz gelerek Türkiye'den İran'a gidecek yolcuları taşımasına izin verilecektir. Bu uçuşlarda Türk yolcu taşınmayacaktır. Kamuoyu ve ilgililere duyurulur" açıklaması yaptı. 
 
Karar doğrultusunda Tahran-İstanbul seferini yapmak için havalanan İran Havayolları'na ait iki uçak, kısa bir süre sonra geri döndü. Uçakların Tahran Havalimanı'na iniş yapması planlanıyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR