Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞANLIURFA'DA CEPHANELİKLERDE PATLAMALAR
ŞANLIURFA'DA CEPHANELİKLERDE PATLAMALAR
Şanlıurfa'daki 20. Zırhlı Tugay Komutanlığında art arda patlamalar meydana geldi. Şanlıurfa Valisi Erin, patlamada 9 personelin yaralandığını açıkladı.
13 Kasım 2019, 21:13
 
Şanlıurfa'daki 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın cephaneliğinde patlama meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada "Olay bölgesinin çevre emniyeti tam olarak sağlanmıştır" denildi.
 
Bugün saat 22.50 sıralarında Şanlıurfa kent merkezindeki 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda 2 ayrı patlama meydana geldi. Kentin tamamından duyulan şiddetli patlamaların ardından bölgeden dumanlar yükselmeye başladı. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.
 
image
 
BAKANLIKTAN AÇIKLAMA
 
Patlama sonrası bir açıklama da Milli Savunma Bakanlığı’ndan geldi. Açıklamada, “Şanlıurfa'da bulunan 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'na ait bir hafif silah mühimmat deposunda henüz tespit edilemeyen nedenle saat 22.50 sularında patlama meydana gelmiştir. Patlamada yaralanan personel hastaneye sevk edilmiş, çıkan yangın kontrol altına alınmış ve olay bölgesinin çevre emniyeti tam olarak sağlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.
 
Valilik'ten konuya ilişkin yapılan açıklamada ise, "Mühimmat deposunda iki ayrı patlama meydana gelmiştir. Depoyu korumakla görevli 9 personelimiz patlama sonucunda yaralanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR