Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BABACAN VE DAVUTOĞLU'NU UYARDI
BABACAN VE DAVUTOĞLU'NU UYARDI
Erdoğan, "7. Olağan Büyük Kongre sürecini sonbaharda başlatacağız. Birileri parti kuruyormuş hiç bunları kafanıza takmayın. Bu tür ihanetlerin içerisinde olanlar bu işin bedelini de ağır öderler." diyerek isim vermeden Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'n uyardı.
26 Temmuz 2019, 21:31
 
 
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, isim vermeden yeni parti kurma arefesinde olan  Davutoğlu ve Babacan’ı sert sözlerle işaret etti.
 
AK Parti teşkilatına seslenerek yeni parti girişimlerini sert ifadelerle hedefe koydu: Sağda solda dedikodular var. Birileri parti kuruyormuş, şunu yapıyormuş... Bunları hiç kafanıza takmayın.
 
Bu tür ihanetler içinde olanlar bu işin bedelini ağır öder.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile yaşanan S-400 geriliminde Türkiye’nin yeni nesil savaş uçağı programından çıkarılması halinde alternatif kaynaklara yöneleceklerini söyledi. Partisinin 130. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Erdoğan, S-400’lerden F-35’ler, Suriye’den güvenli bölgeye, yeni parti çalışmalarından ABD ile ilişkilere kadar pek çok başlıkta önemli açıklamalarda bulundu:
 
AK PARTİ’NİN YÜZDE 44 OYU VAR: “31 Mart seçimlerinin ayrıntılı değerlendirmesini yapıyoruz. Türkiye’deki belediyelerin yüzde 54’ü partimizde. Oyumuz da yüzde 44. Cumhur İttifakı olarak yüzde 51 bandındayız. Bundan sonraki ilk seçimin 2023 Haziran’da. 4 yıl sonraki seçimlerde bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız.”
 
ESKİ DOSTLARIN GÖNLÜNÜ ALIN: “Buradan tüm teşkilat yöneticilerimize, özellikle de il ve ilçe başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden hiç vakit kaybetmeden şehirlerinize döner dönmez hemen 2001’den bugüne kadar partimizde görev almış veya gönül vermiş her bir kardeşimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum. Bu kardeşlerimizin gönüllerini almanızı, varsa dertleri, sıkıntıları, onlara çözüm aramanızı, daha önemlisi kendileriyle irtibatı asla kesmemenizi özellikle talep ediyorum.”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR