Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRAFİK MAGANDASI ÜNLÜ BAKLAVACI ÇIKTI
TRAFİK MAGANDASI ÜNLÜ BAKLAVACI ÇIKTI
Haftaya damga vuran Twitter'den paylaşılan video'da, Buse Yıldırım adlı hamile bir kadının olduğu araca saldıran şehir magandaları Seydioğlu Baklava zinciri sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel olduğu ortaya çıktı
7 Temmuz 2019, 12:08
 
 
İstanbul Pendik'te D-100 karayolunda emniyet şeridinde seyreden bir araç trafik polisini görünce direksiyonu araçların üzerine kırdı ancak normal şeridinde seyreden bir araç trafik magandalarına yol vermedi.
 
image
 
Trafik magandaları '' Seydioğlu Baklava '' zincirlerinin sahipleri çıktı
 
Haftaya damga vuran Twitter'den paylaşılan video'da, Buse Yıldırım adlı hamile bir kadının olduğu araca saldıran şehir magandaları Seydioğlu Baklava zinciri sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel olduğu ortaya çıktı
 
image
 
Twitter üzerinde paylaşılan bir videoda, eşiyle trafikte gitmekte olan hamile Buse Yıldırım ve eşi , İstanbul Tuzla’da emniyet şeritinde seyreden bir araca yol vermedikleri için saldırıya uğradılar. 
 
Buse Yıldırım ve eşinin bulunduğu aracın önü kesildi,arabanın camına, kaputuna tekme ve yumruklarla vuruldu. Bu görüntüdeki kişilerin kim olduğu merak edilirken, bellerinde silah olduğu iddia edilen görüntüdeki saldırganların Seydioğlu Baklavalarının sahibi,  Kastamonu Devrekanili iş adamı Hasan Sel ve Hüseyin Sel  olduğu öğrenildi.
 
Yasak olduğu halde Emniyet şeridinde ilerlerken polis aracını gören Hasan Sel ve Hüseyin Sel kontrolündeki araç normal şeride geçmek istedi. 
 
Hamile olan Buse Yıldırım'ın eşi normal seyrinde giden araçları ile a emniyet şeridinde emniyet şeritindeki aracın önüne geçmesine izin vermemesinden dolayı çılgına dönen trafik magandaları, yol vermeyen aracın sıkışık trafikte önüne geçip yolunu kesti.
Araçtan inen iki adam hamile kadına ve eşine  saldırmak istiyor.
 
Büyük bir öfke ile  önünü kestikleri aracın içindeki hamile karısı ile bulunan şöföre saldırmak için aracın kapısını açmaya çalıştılar.Korkan ve çığlık çığlığa bağıran Buse Yıldırım'ın yalvarması magandaları durduramadı.
 
Büyük korkuya kapılan karı koca kendilerini araçlarına kilitledi.
 
Buse Yıldırım bir yandan polisi ararken bir yandan saldırganların görüntülerini kaydetmeye çalıştı.Araç kapılarını kilitlemesi ile şoför kapısını açamayan Seydioğlu Baklava  zinciri sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel, önce aracın aynalarını kırıyorlar, sinirlerine hakim olamayıp daha sonra da aracın üzerine çıkıp zıplamaya başlıyorlar. 
 
Hamile kadının ‘polisi arıyorum' uyarılarına aldırış etmeyen '07 BSS 76′ araç plakalı magandalar daha sonra gözden kayboldu. 
 
Korku dolu anları kameraya kaydeden hamile kadın Buse Yıldırım görüntülerle beraber polise gidiyor ve söz konusu görüntüler sosyal  gündem oluyor
 
HAMİLE KADININ SOSYAL MEDYADA SES GETİREN MESAJI
 
Sosyal medyada TT olan bu mesaj ve görüntüler bir kez daha beli silahlı magandalığın boyutlarını göz önüne serdi. 
 
Twitter : Buse Yıldırım @buuseyildirim
Emniyet şeridinden giderken polis aracını görüp yandaki arabanın önüne kırıyorlar.Sürücü yol vermeyince içlerindeki canavar ortaya çıkıyor.Şoför kapısını açamayınca arabayı parçalamaya çalışıyor magandalar! Birinin belinde tabanca!Şehrin ortasında bu vahşilerle yaşıyoruz!
 
image
 
“POLİS ŞEHİR MAGANDALARINI ARIYOR”
 
Sosyal medyaya da düşen görüntülerin ardından birçok vatandaş olaya tepki gösterirken, polisin magandaları yakalama çalışması başlattığı öğrenildi. 
 
Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Hasan Sel'in Kastamonu'da olduğu ve olaya ilişkin ifade vermek için yarın emniyete gideceği belirtildi.
 
Hasan Sel'in Emniyet'teki bir tanıdığına telefonla ulaşıp   “Annem şeker komasına girmişti. Ona yetişmek için acelem vardı. Ama o araç sürücüsü beni engelledi. İl dışındayım yarın gelip teslim olup ifademi vereceğim” dediği öğrenildi.
 
GÜRSEL TEKİN OLAYA DUYARSIZ KALMADI
 
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de sosyal medya hesabından o ana ait görüntüleri paylaşarak, "Şehir magandaları hamile bir kadının bulunduğu araca yol ortasında saldırıyor. Şehir dağ başı değildir. Eşkiyalık hüküm süremez. Şehir hukukun, adabın olduğu yerdir. Bunları yeniden kazanacağız. Bu barbarlığa en ağır cezanın verilmesinin takipçisi olacağız." ifadelerini kullanmışdı.
 
image
 
Bellerinde silah olduğu iddia edilen şehir magandalarının bu rahat ve saldırgan davranışlarını ekonomik ve nufus zenginliğinden aldıklarını ortaya koyuyor.
 
1951 yılında Hacı İhsan Sel tarafından kurulan Seydioğlu firması üçüncü kuşak torunları olan Hasan ve Hüseyin Sel tarafından idare edilmektedir. 1998 yılında perakende baklava satışına başlayan firma, şu anda 1 fabrika + satış mağazası ve 5 şubeyle birlikte perakende ve toptan satış yapmakta. Uzak Doğu, Avrupa ve Arap Yarımadasına ihracat yaptığı bilgisine ulaşılan irmanın Gıda’nın yanı sıra ambalaj ve inşaat sektöründe de faaliyet göstermekte.Şirketin patronu olan Hüseyin Sel  Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) yönetiminde de yer alıyor.
 
Şeffaf Gazete.com
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR