Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOÇ '' O UÇAĞI BİNALİ YILDIRIM'DA KULLANDI ''
KOÇ '' O UÇAĞI BİNALİ YILDIRIM'DA KULLANDI ''
Koç Holding, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na holdinge ait uçağın tahsis edildiğini söylemesinin ardından bir açıklama yayınladı. '' Bakan Süleyman Soylu'nun talihsiz açılamaları ile Sosyal medya'da başlayan İftira Kampanyasını üzülerek takip ediyoruz.Aynı uçağı Binali Yıldırım'da kullandı ''.
9 Haziran 2019, 13:30
 
 
Süleyman Soylu uçağın tahsis edildiğini iddia ederek, “Gezi olaylarında otel tahsis edenler, Gezi olaylarında Taksim’deki otellerini tahsis edenler bugün uçaklarını tahsis ediyorlar” demişti.
 
KOÇ Holding 'den , Süleyman Soylu'ya UÇAK İFTİRASI yanıtı.
 
Ekrem İmamoğlu'nun Koç Holding'in şirketi Setair'e ait özel uçakla İstanbul'dan Trabzon ve Ordu'ya seyahat etmesi üzerine kampanya başlatan Soylu'ya  şok cevap.Bu uçağı  Binali Yıldırım'da bir çok AK Partili kiraladı. 
 
İmamoğlu'nun özel uçakla yolculuk yapması eleştirilmiş, Koç Holding tarafından korunup kollandığı iddia edilmişti. Tüm bu iddialar üzerine Koç Holding bir açıklama yayınlayarak konuya açıklık getirdi.
 
image
 
"BİNALİ YILDIRIM DA KULLANDI"
 
Açıklamada Ekrem İmamoğlu'nun özel uçak talebinin yolculuklar öncesinde ücreti ödenerek ve faturası kesilerek gerçekleştiği, Binali Yıldırım'ın da 3 Mart'ta Setair'den kiralanan helikopterle yolculuk yaptığı ifade edildi.
 
                    image
 
"TALİHSİZ AÇIKLAMALAR"
 
Holding'in Twitter sayfasından yapılan açıklamada; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talihsiz açıklamalarını üzüntüyle takip edildiği, 1990'dan beri faaliyet gösteren Setair şirketinin özel şirketlere, siyasilere ve devlet erkanına da hizmet verdiği belirtildi.image
 
        image
 
NİHAT ZEYBEKCİ DE BİNDİ
 
Öte yandan Koç Holding'in özel jetinin 2017 yılında dönemin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından da kullanıldığının ve Zeybekci'ye AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın da eşlik ettiği fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı
 
2 UÇAK, 2 HELİKOPTER VE 1 DENİZ UÇAĞI VAR
 
Koç Holding'e bağlı Setair şirketinin filosunda; TC-KMR tescil kodlu Falcon 7X, TC-RMK tescil kodlu Falcon 8X jetleri ile TC-HVM, TC-HSV kodlu helikopterler ve TC-MRN tescil kodlu deniz uçağı bulunuyor.
 
ŞEFFAF GAZETE

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR