Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA LİNÇ GİRİŞİMİ
KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA LİNÇ GİRİŞİMİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da katıldığı asker cenazesinde saldırıya uğradı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın da katıldığı cenazede, Kılıçdaroğlu'nu protesto eden bir grup CHP liderine tekme ve yumrukla saldırdı. Kılıçdaroğlu köyde güvenli bir evde yaklaşık bir saat tutulduktan sonra zırhlı araçla çıkarıldı.
21 Nisan 2019, 13:53
 
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir asker cenazesinde saldırıya uğradı. Hakkari’deki çatışmada hayatını kaybeden sözleşmeli er Yener Kırıkçı’nın Ankara’nın Çubuk ilçesinde düzenlenen cenazesine katılan Kılıçdaroğlu, bir grubun saldırısına uğradıktan sonra güvenli bir eve götürüldü. Burada yaklaşık 1 saat tutulduktan sonra zırhlı araçla çıkarıldı.
 
image
 
NTV: TEKME ATILDI
 
NTV’nin olay yerindeki muhabiri Serkan Kaya, Kılıçdaroğlu’nun cenaze alanına girdiği sırada protesto edildiğini, cenaze namazının kılınması sonrasında ise ‘PKK dışarı’ sloganlarının atılması ile arbede çıktığını duyurdu. Kılıçdaroğlu’na tekme ve yumruk atanlar olduğu belirtiliyor. CHP lideri alan bir araçla çıkarılmak istense de araç taşlanınca Kılıçdaroğlu alandan çıkarılamadı.
 
CHP lideri bu noktada emniyet güçlerince köyde güvenli bir eve götürüldü. Ancak bu evin dışında da ‘PKK dışarı’ diye slogan atan bir grup toplandı.
 
HULUSİ AKAR GÜVENLİ EVE GİTTİ
 
Aynı cenazeye katılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise saldırıdan yaklaşık bir saat sonra Kılıçdaroğlu’nun tutulduğu güvenli eve gitti.
 
Evin önüne iki zırhlı araç ile bir TOMA getirilmesi, güvenlik çemberinin genişletilmesi sonrası, Kılıçdaroğlu evden yaklaşık 1 buçuk saat sonra zırhlı araçla çıkarıldı.
 
‘PARTİLİLER GENEL MERKEZ’E GELSİN’
 
Saldırının ardından parti yöneticileri, milletvekilleri genel merkeze gitti. Kılıçdaroğlu’nun da genel merkeze gideceği öğrenildi. CHP İstanbul milletvekili Mehmet Bekaroğlu “Partililer hiçbir provokasyona kulak vermesin, Genel Merkez’e gelsinler” mesajını paylaştı.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR