Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL'DA ASKERİ HELİKOPTER DÜŞTÜ 4 ŞEHİT
İSTANBUL'DA ASKERİ HELİKOPTER DÜŞTÜ 4 ŞEHİT
İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopter düştü.İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Çekmeköy'de düşen askeri helikoptere ilişkin, "4 askerimiz yaralı olarak Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaştırılmıştır. Ama az önce İl Sağlık Müdürlüğümüzden aldığımız habere göre, maalesef 4 askerimiz şehit olmuştur. Milletimizin, ordumuzun başı sağ olsun." dedi.
11 Şubat 2019, 17:32

 

İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopter düştü.

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 4 askerin şehit olduğunu, sivil yaralının bulunmadığını açıkladı. MSB, "UH-1 tipi helikopterimiz henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı düşmüştür, olayla ilgili inceleme başlatıldı" ifadelerini kullandı.

image

İstanbul Çekmeköy'de Kirazlıdere Mahallesinde askeri helikopter düştü. Bölgeye ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 
 
Kazanın yaşandığı bölgede basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 4 askerin şehit olduğunu açıkladı. Yerlikaya, kazada sivil yaralının bulunmadığını bildirdi. 
 
Yerlikaya daha önce yaptığı açıklamada kazaya ilişkin "Çekmeköy ilçemizdeki bir site içerisine askeri helikopterimiz zorunlu iniş yaparken düştü." ifadesini kullanmıştı. 
 
image
                                   Askeri helikopterin düşmeden önceki son görüntüsü
MSB'DEN AÇIKLAMA
 
MSB, "UH-1 tipi helikopterimiz hennüz bilinmeyen bir nedenden dolayı düşmüştür, olayla ilgili inceleme başlatıldı" ifadelerini kullandı.
 
ANADOLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI
 
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma başlattı. 
 
Alınan bilgiye göre, Başsavcılık, Çekmeköy'de bir site içerisine zorunlu iniş yapan askeri helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma açtı.
 image
 
Soruşturma kapsamında, olayla ilgili inceleme yapmak üzere bir başsavcıvekili ile iki cumhuriyet savcısı görevlendirildi. Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR