Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ABD'Lİ SENATÖRDEN KÜSTAH AÇIKLAMA
ABD'Lİ SENATÖRDEN KÜSTAH AÇIKLAMA
Amerika Birleşik Devletleri Florida Senatörü Marco Rubio, Maduro konusunda Türkiye'ye nota verilmesi teklifinde bulundu.Türkiye, altınları çalması için Maduro'ya yardım etmesin diyerek küstahça bir açıklama yaptı.
3 Şubat 2019, 20:46

 

Amerika Birleşik Devletleri Florida Senatörü Marco Rubio, Maduro konusunda Türkiye'ye nota verilmesi teklifinde bulundu.

Rubio, Twitter üzerinden Türkiye'deki Amerikan Büyükelçiliği'ne yönelik yazdığı mesajda, "Maduro'nun Venezuela'dan altın çalmasına Türkiye'nin yardımcı olmamasını tavsiye etmenizi rica ediyorum." dedi.

Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilerin zaten 'karmaşık' olduğunu ifade eden senatör, bu tarz yıpratıcı etkenlerin istenmediğini söyledi.

 

.@USEmbassyTurkey we really don’t need any new irritants right now in this already complicated moment in our bilateral relationship.

I respectfully request you recommend that stop helping steal the gold reserves of .

 
 

Senatör Rubio, daha önce Maduro'nun piyasaya nakit para sürebilmek için Venezuela'daki altın rezervlerinin en az yüzde 10'unu 'çaldığını' belirtmişti.

Aynı mesajda Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin bu suça ortak olmadıklarını umduğunu, aksi takdirde yaptırımlara maruz kalabileceklerini ifade etmişti.

 

Maduro is raiding the gold reserves of to generate cash. He has already stolen at least 10% of total reserves in the last week.

I hope the UAE & Turkey will not be accomplices in this outrageous crime.

Any any companies that are involved will face U.S. sanctions.

 
 

Cumhuriyetçiler arasında önemli bir etkiye sahip olan Florida Senatörü Marco Rubio, ABD'de 2016 başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'den aday adayı olmuş, ancak daha sonra yarıştan çekildiğini duyurmuştu.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR