Güzel ülkemiz için yazıyoruz - BOŞ ÇERÇEVE YÜREK DAĞLADI Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/gundem/32727/bos-cerceve-yurek-dagladi

 

BOŞ ÇERÇEVE YÜREK DAĞLADI
BOŞ ÇERÇEVE YÜREK DAĞLADI
Katliamlarıyla şeytanı bile üzüntüden ağlatan hainler, asker eşini ziyaretten dönen anne ve 11 aylık yavrusu Mustafa'yı şehit etti.
1 Ağustos 2018, 11:50

 

Katliamlarıyla şeytanı bile üzüntüden ağlatan hainler, asker eşini ziyaretten dönen anne ve 11 aylık yavrusu Mustafa'yı şehit etti.

Türkiye, dün akşamdan bu yana haberle kahroldu.

Hakkari Yüksekova’da patladı o hain, o şerefsiz, o insanı insanlığından utandıran bomba. Yola döşenmişti, Hainler, basmak için düğmeye uzaktan izliyordu. Bütün bunlardan habersizdi Nurcan Karakaya, kullandığı otomobille 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan’la birlikte üs bölgesinde görevli eşi Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya’ya doğum günü için sürpriz yapmak için geldi. Kavuştular. Serkan Astsubay, bebeğini öptü, sevdi, kokladı, bol bol sohbet ettiler. Sonra arabalarına bindirdi eşini ve bebeğini, el salladı arkalarından, “Dikkatli gidin” diye tembihledi.

 PKK'lı teröristlerin önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu meydana gelen saldırıda eşini ve 11 aylık oğlunu kaybeden Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, "Sürpriz yapmak için yanıma çıkmıştı. 2 saat oturduk. 5 dakika sonra patlama oldu. Ben zaten üst bölgesinden takip ediyordum eşimi araç geçti kaybolduğu noktada patlattılar zaten" dedi.

Asker, şehit anne ve bebeği için cenaze töreni düzenledi. Anne'nin tabutunun yanında bir askerin elinde onun çerçevelenmiş fotoğrafı vardı. Bebeğin tabutunun yanında da bir asker ve elinde bir çerçeve vardı ama bu çerçeve boştu! Bir Türk Bayrağı ve yanında da "BEBEK" yazıyordu.