Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ESAD AFRİN İÇİN HAREKETE Mİ GEÇİYOR ? Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/gundem/32133/esad-afrin-icin-harekete-mi-geciyor-

 

ESAD AFRİN İÇİN HAREKETE Mİ GEÇİYOR ?
ESAD AFRİN İÇİN HAREKETE Mİ GEÇİYOR ?
Reuters'ın son dakika olarak geçtiği habere göre; terör örgütü YPG/PKK'ya yakın kaynaklar, PKK'nın uzantısı Suriye Demokratik Güçleri'nin, Beşşar Esad ile anlaştığını duyurdu. Söz konusu anlaşmaya göre Suriye Ordusu'nun Afrin'e gireceği iddia edildi.
18 Şubat 2018, 21:52
 
TSK’nın Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı devam ederken uluslararası haber ajansı Reuters’tan çok konuşulacak bir son dakika haberi geldi.
 
Reuters’ın son dakika olarak geçtiği habere göre; terör örgütü YPG/PKK’ya yakın kaynaklar, PKK’nın uzantısı Suriye Demokratik Güçleri’nin, Beşşar Esad ile anlaştığını duyurdu. Söz konusu anlaşmaya göre Suriye Ordusu’nun Afrin’e gireceği iddia edildi.
 
Terör örgütü PKK/YPG’ye yakın kaynaklar aralarında Reuters’ın da bulunduğu uluslararası medya kuruluşlarına konuştu. Reuters’ın geçtiği son dakika haberinde; terör örgütü PKK’nın uzantısı Suriye Demokratik Güçleri ile Beşşar Esad’a bağlı rejim güçlerinin Afrin konusunda anlaşmaya vardığı iddia edildi.
 
İddiaya göre; Esad güçleri, Türkiye’nin Zeytin Dalı harekâtının hedefindeki Afrin’e girecek. Terör örgütü PKK/YPG kaynakları, Şam rejiminin sınır hattı boyunca konuşlanacağını ve iki gün içinde Afrin’e girebileceğini söyledi.
 
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’a yakınlığıyla bilinen Lübnan merkezli Al Masdar News sitesi de haberinde, hükümet güçlerinin yarın Afrin’e gireceği iddiasına yer verdi.