Güzel ülkemiz için yazıyoruz - MUĞLA'DA 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/gundem/31220/muglada-5-terorist-olduruldu

 

MUĞLA'DA 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
MUĞLA'DA 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.
5 Ekim 2017, 10:29
 
Operasyona ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Örgüt Lazkiye üzerinden Ege ve Akdeniz'e sızıyor" dedi.
 
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5’inin öldürüldüğü, diğer 2’sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.
 
BİNBAŞI YARALANDI
 
Köyceğiz ilçesi Toparlar Şelalesi yakınında, güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada PKK’lı 7 teröristen 5’inin öldürüldüğü, diğer 2’sinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. PKK’lı töreristlerle çıkan çatışmada 1 binbaşı bacağından yaralandı. Yaralı binbaşının tedavi altına alınabilmesi için askeri helikopter sevk edildi. Bölgedeki operasyonun gece başladığı, İzmir’in Bornova İlçesindeki 2. Jandarma Komando Tugayı’ndan ve polis özel harekat biriminden destek kuvvet gönderildiği belirtildi. (DHA)