Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KÖTÜ KARŞILAMA ALMANYA'NIN GÜNDEMİNDE
KÖTÜ KARŞILAMA ALMANYA'NIN GÜNDEMİNDE
Alman Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier’in Türkiye ziyaretini değerlendiren Bild gazetesi, ziyaretin dostluk havasından uzak geçtiği yorumunda bulundu.
15 Kasım 2016, 22:11

KIRMIZI HALI YOKTU, BAKAN OTOBÜSE BİNDİRİLDİ

“Bir dostu ziyaret farklıdır. Çok farklı” ifadelerini kullanan gazete, Steinmeier'in soğuk karşılandığına vurgu yapmak için, “Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier Ankara'da ancak efsanevi Türk misafirperverliği pek hissedilmedi” ifadelerini kullandı.

Steinmeier'ın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmesini,” Çok kolay bir görüşme olmadı” diye yorumlamasını aktaran Bild, soğukluğun Steinmeier'in hava limanında karşılanmasında başlandığını yazdı.

Steinmeier'in karşılanmasında kırmızı halı olmadığına ve üst düzey karşılama gerçekleştirilmediğine dikkat çeken gazete, Alman bakanın makam aracının da uçağa yaklaşmasına müsaade edilmediğine, Steinmeier ve ekibinin önce otobüsle götürüldüğüne vurgu yaptı.

Dışişleri Bakanı’nın resmi temaslarında kullandığı makam aracına Alman bayrağının uygun parça olmadığı gerekçesiyle takılamadığına da değinen Bild gazetesi, ‘Yapılanların verdiği mesaj çok açık: Türkler kızgın. Çok kızgın” diye yazdı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR