Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DİYARBAKIR'DA BOMBALI ÖLÜMLÜ GECE
DİYARBAKIR'DA BOMBALI ÖLÜMLÜ GECE
Diyarbakır Sur ilçesine bağlı Hani yolu üzerindeki Sarıkamış Mahallesi Dürümlü mezrasında dün akşam saat 22.30 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi.Patlamada 4 kişi öldü, 22 kişi de yaralandı.
12 Mayıs 2016, 21:37
 
DİYARBAKIR'ın merkez Sur İlçesi'nin kırsal kesiminde bulunun Sarıkamış Köyü Dürümlü Mezrası'nda ilk bilgilere PKK'lıların bir araca bomba düzeneği hazırladığı sırada meydana gelen patlamada 4 kişi ölürken, yaralananlar da oldu. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
 
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'ne bağlı Sarıkamış Köyü Dürümlü Mezrası'nda bugün saat 22.30 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama Diyarbakır kent merkezinden de hissedilirken, bölgeye çok sayıda güvenlik güçleri ile ambulanslar sevk edildi. image
 
İlk bilgilere göre 4 kişinin yaşamını yitirdiği patlamada yaralananlar da oldu. Olayın haber verilmesi üzerine mezraya sevk edilen ambulanslar yaralıları Diyarbakır'daki hastanelere götürdü. 
 
Olay yerinde güvenlik güçlerinin yaptığı ilk incelemede patlamanın bir kamyonette meydana geldiğini belirlendi. Yetkililer, patlamanın terör örgütü üyeleri tarafından güvenlik güçlerine yönelik saldırı düzenlenecek araca patlayıcının yerleştirilmesi sırasında meydana geldiğini belirtti. Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatılırken, bölgeye çok sayıda güvenlik güçleri sevk edildi.
 
Bu arada mezra meydanına çekilen kamyonette meydana gelen patlama sırasında çevrede bulunan bulunan vatandaşlar da yaralandı. Patlamada geniş çaplı bir çukur oluşurken, köydeki birçok evde hasar meydana geldi. 
 
image
 
Patlamanın şiddeti gün aydınlanınca belli oldu
 Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR