Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ERDOĞAN İNANDIRICI OLMADI
ERDOĞAN İNANDIRICI OLMADI
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Polisin de askerin de vur emri var” dedi.Şehitlik mertebesin övdü ,aileler gururlansın dedi fakat 2 oğlunun askere gitmediği halk tarafından yüksek sesle seslendirince homurdanmalar oldu.
16 Ağustos 2015, 22:35

 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Polisin de askerin de vur emri var” dedi.

PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada hayatını kaybeden Başkomiser Ahmet Çamur’un Trabzon’un Çaykara ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

İHA’nın haberine göre Erdoğan, tören sırasında kalabalıktan gelen, “Polise ve askere vur emri verilsin” sözlerine “Şu anda polisin de askerin de vur emri var” diyerek yanıt verdi.

‘Ne mutlu onun ailesine’

Başkomiser Çamur’un herhangi bir mevta gibi uğurlanmadığını söyleyen Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Şehadet makamına ulaşmış olan bu şehidi uğurluyoruz. Ne mutlu onun ailesine, ne mutlu onun tüm yakınlarına. Peygamberlikten sonra en yüce makam.”

‘Kıyamete dek bu mücadele sürecek’

‘Askerin ve polisin yüzlerce teröristi gömdüğünü’ ancak‘bunun yeterli olmadığını belirten’ Erdoğan, “Rehavete kapılmak yok. Kıyamete dek bu mücadele sürecektir. Bir tarafta hak olacak, bir tarafta batıl olacak. Bunlar batılın askerleridir. Bu batılın askerlerine karşı da bu mücadeleyi milletle hep beraber sürdüreceğiz. Bilesiniz ki er yada geç bu konuda hakka teslim olanlar galip gelecektir” ifadelerini kullandı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR