Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İMAM BÖYLE YAPARSA
İMAM BÖYLE YAPARSA
İstanbul Esenyurt Büyük Osmanlı Cami imamı Yasin Gündoğdu, vaazında camilerin nasıl siyasete alet edildiğinin bir örneğini sergiledi.
23 Ocak 2015, 12:03
 
İstanbul Esenyurt Büyük Osmanlı Cami imamı Yasin Gündoğdu, vaazında camilerin nasıl siyasete alet edildiğinin bir örneğini sergiledi. Yasin Gündoğdu, Cumhuriyet gazetesini iki kere yırtarak, "gazetenin bardak sarmak için bile alınmamasını" istedi.
 
Türkiye'de yüzbinlerce insan açlık sınırında yaşarken, çalışabilen nüfusun üçte biri işsizken, 1 milyon liralık araçla dolaşan Diyanet İşleri Başkanının imamları da camilerde siyasi vaazlar veriyor.
Bunun son örneği de, Facebook, Youtube sayfalarıyla, kendisinden bir fenomen yaratmak isteyen İstanbul Esenyurt Büyük Osmanlı Cami imamı Yasin Gündoğdu 
 
İMAM CEMAATİ TERÖRİZE ETMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR..
"Bir Müslümanın kızının Facebook'ta 5 bin takipçisi var. ne kadar sosyal kız be", "İslam'da dinler arası diyalog diye bir şey olamaz. Çünkü İslam, son gelen din olarak diğer dinleri tanımıyor", "Ben de dua ediyorum, Allah belanı versin. Al sana dua" sözleri nedeniyle paylaşım rekorları kıran İmam Gündoğdu'nun son vaazındaki hedefi Cumhuriyet gazetesiydi.
 
TOPLUMU KİN VE NEFRETE TEŞVİK
İmamları ne kadar siyasete bulaştıklarının açık bir örneğini sergileyen Büyük Osmanlı Cami imamı Yasin Gündoğdu'nun sözleri şöyle:
Tamam elin gavurunu anladık, yaptı pisliğini, terbiyesizliğini... Ya bizim gavurlara ne oluyor? Elin gavuru bunu yapıyor da sana ne oluyor kardeşim. Bunu Türk topraklarında dağıtma gayretine giriyorsun. Amacın ne... Müslümanların sabrını mı sınıyorsun?
Acaba dedim, uygun böyle cemaate gösterbileceğim bir şeyini bulabilecek miyim? En uygun bunu buldum. Aşağılık insanlar bunlar, ama basın özgürlüğü... Demogojiyi görüyor musunuz?
Türkiye'de yayın yapıyorsun. Bu ne rezilliktir ya... Ne büyük hakaret yapıyorsun Müslümanlara... Sana karşı basın özgürlüğümü kullanıyorum. Para verip gazete bayisinden almadım, Elhamdürillah bugüne kadar İslam düşmanlarına bir kuruşum nasip olmadı.
Sizin de nasip olmasın, dikkatli olun. 'Okumak için alayım...' Sen okursun, yutmazsın zokayı, atarsın bir kenara. Hanım gelir bir tabak sararken, çocuğun görür, oradaki o haber beynine yer edinir. Amaç bu zaten.Bardak mı kırılmasın, iman mı kırılmasın. Ey millet uyanın.Diyerek camilerde provakasyon yapan devlet memuru din görevlilerinin ruh haline örnek karakter oldu.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR