Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ERDEM ÇÖMEZ İHALEYİ YİNE KAPTI
ERDEM ÇÖMEZ İHALEYİ YİNE KAPTI
Bağcılar Belediyesi'nin 6 milyonluk ihalesini Akparti eski gençlik kolları başkanı Erdem Çömez'in şirketi Anaturya kazandı.Akparti belediyelerinin uzun yıllardır sürdürdüğü '' Pazarlık Yöntemi ''ile Erdem Çömez'in şirketinin birçok ihale aldığı öğrenildi.
6 Eylül 2022, 10:17
 
Bağcılar Belediyesi, sosyal tesislerde kullanmak üzere gıda alımı yapmak üzere 28 Temmuz günü ihaleye çıktı. İhaleye 2 teklif sunuldu.
 
İhaleyi 6 milyon 15 bin liralık teklifin sahibi Anaturya Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kazandı. Şirket ile belediye arasında 15 Ağustos'ta sözleşme imzalandı.
 
Gıda malzemeleri, 31 Aralık tarihine kadar belediyeye teslim edilecek.
 
Bağcılar Belediyesi'nin mart ayında gerçekleştirdiği gıda alımı ihalesini 720 bin TL'ye, mayıs ayında düzenlediği gıda ihalesini de 1 milyon 550 bin TL'ye aynı şirket almıştı.
 
Kamu ihalelerinde “istenmeyeni eleme aracı” olarak kullanıldığı gerekçesiyle tartışılan pazarlık yöntemiyle gerçekleştirilen ihale, Anaturya Organizasyon isimli şirkete gitmişti.
Şirket ile AKP’li belediye, 6 Haziran tarihinde 1milyon 550 bin TL’lik sözleşmeye imza atmıştı.
 
image
 
KAMUDAN 12 İHALE
 
AKP’li Erkam Çömez’e ait Anaturya Organizasyon isimli şirketin kamudan aldığı ilk ihale bu değil. Anaturya Organizasyon daha önce AKP’li Keçiören Belediyesi’nden bir milyon 754 bin TL’lik on ihale alırken Bağcılar Belediyesi’nden de 2 milyon 270 bin TL’lik iki iş aldı.
 
“Doğal afet, savaş ve özellikli işler” koşuluyla kullanılması gereken pazarlık yöntemiyle ihaleyi kapan şirketin sahibi ise ‘tanıdık.’ Ticaret Sicili Gazetesi’nde yer alan bilgilere göre, 2013 yılında kurulan şirket, eski AKP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Erkam Çömez’e ait. Çömez, 2005 yılında Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliği’nin ardından 2008 yılında Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlığı görevini sürdürmüş, 2010 yılının Ocak ayında da Gençlik Kolları Ankara İl Başkanlığı’na atanmıştı. 
 
AKP'NİN ESKİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI
 
2007 yılında Bilkent Üniversitesi’nde Bankacılık ve Finans eğitimini tamamladı. Siyasi hayatına 2005 yılında AKP Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliği ile başladı.
 
2008 yılında Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlığı görevini üstlendi. 2010 yılında da AKP Gençlik Kolları Ankara İl Başkanlığı’na atanarak bir süre yöneticilik yaptı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR