Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DÜNYA DEVİ İÇİN TEHLİKE ÇANLARI !
DÜNYA DEVİ İÇİN TEHLİKE ÇANLARI !
Covid-19 salgını nedeniyle dünya çapındaki mağazalarında satışların yarıya düştüğü Starbucks, ABD ve Kanada’nın çeşitli eyaletlerindeki yaklaşık 10 bin şubeden 400’ünün önümüzdeki 18 ay boyunca kapalı kalacağını açıkladı
12 Haziran 2020, 08:45
 
Dünya devi kahve zinciri Starbucks devam eden salgın nedeniyle bu çeyrekte satışlarda yaklaşık 3,2 milyar dolar kaybedeceği belirtildi.ABD'nin Seattle merkezli ünlü kahve mağazalar zinciri, bu sayede krizden en az zararla çıkmayı hedefliyor.
 
Şirketin yeni açılan şubelerinden yaklaşık 50'sinin de yalnızca arabaya servis ve elden teslim şeklinde hizmet vereceği söylendi.
 
Starbucks, piyasa koşulları nedeniyle her yıl yaklaşık 100 mağazasını kapatıyor. Koronavirüsün görüldüğü bu sene ise özellikle Çin’deki mağazalarında büyük zarar açıklayan şirket, mevcut durgunluktan toparlanmak adına sene sonuna kadar kapalı kalacak şube sayısını artırmayı düşünüyor.
 
Şirket, ABD ve Kanada’da hangi şubelerin kapalı kalacağı bilgisini paylaşmadı. Fakat Starbucks CEO'su Kevin Johnson yaptığı basın açıklamasında, bu mağazaların üniversite kampüsleri ya da alışveriş merkezlerindeki gibi "yüksek sosyal toplanma yerlerinde" olacağını söyledi. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR