Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ İŞADAMI VEFAT ETTİ !
ÜNLÜ İŞADAMI VEFAT ETTİ !
Roman Mağazaları Başkan Yardımcısı ve ortağı Süleyman Toplusoy kalp krizi sonucu 59 yaşında vefat etti. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden biri olan Süleyman Toplusoy'un ani ölümü başka ailesi olmak üzere sevenlerini üzdü.
2 Haziran 2020, 20:06
 
Giyim markası Roman Mağazaları'nın ortağı iş adamı Süleyman Toplusoy kalp krizi nedeniyle vefat etti. Sabah saatlerinde hastaneye kaldırılan Süleyman Toplusoy, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
ROMAN MARKASININ YARATICISI TOPLUSOY HAYATINI KAYBETTİ !
 
Süleyman Toplusoy, yeğeni Ertuğrul Toplusoy tarafından Florence Nightingale Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede kalbi duran Toplusoy, ameliyata alınarak kalbine pil takıldı ve hayata döndürülmeye çalışıldı. Ancak Toplusoy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 59 yaşında olan Süleyman Toplusoy'un, Muharrem ve Turgut isminde iki ağabeyi bulunuyor.
 
Ünlü giyim firması Roman Mağazaları'nın ortağı iş insanı Süleyman Toplusoy kalp krizi nedeniyle vefat etesi başta tekstil ve moda dünyasında büyük üzüntü yarattı.Cemiyet hayatınında sevilen simalarından olan Süleyman Toplusoy,İpek Toplusoy ile evliydi. 
 
image
 
İpek Toplusoy ile mutlu bir evliliği olan Toplusoy'un 3 tane çocuğu vardı.
 
Sabah saatlerinde hastaneye kaldırılan Süleyman Toplusoy, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 59 yaşında olan Toplusoy, evli ve 3 çocuk babasıydı.
 
.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR