Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
50.YIL GURUR VE BAŞARI YILI OLDU
50.YIL GURUR VE BAŞARI YILI OLDU
Tuna Ofis, 50'nci yıl etkinlikleri kapsamında eğlence dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Geceye iş dünyasından önemli isimler katıldı.
26 Şubat 2020, 19:35
 
 
Tuna Ofis, 50'nci yıl etkinlikleri kapsamında eğlence dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Geceye iş dünyasından önemli isimler katıldı.
 
Yarım asırlık köklü geçmişinden edindiği tecrübeyi, vizyoner yaklaşımla birleştirerek ofis mobilyası sektörünün trendlerine yön veren Tuna Ofis, 50'nci yılı kapsamında keyifli bir etkinliğe imza attı.
 
Tuna Ofis'in Taksim'deki deneyim odaklı yeni showroom'unda, Tuna Yönetim Kurulu Başkanı Turan Tuna ve Tuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna ev sahipliğinde gerçekleşen kokteyle iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.
 
image
 
Tuna Şirketler Grubu'nun yatırımcısı olduğu Sofitel Taksim İstanbul Hotel'in Majik BaloSalonu'na geçen davetliler, Doğu Demirkol'un gösterisiyle kahkahaya doydular.Geceye katılan misafirler keyifli dakikalar geçirdi.
 
Sofitel İstanbul Taksim’de, Ünlü Türk Ressam Devrim Erbil tabloları ile sanatla bütünleşen odalar, Boğaz, Taksim Meydan veya şehir olmak üzere İstanbul’un en ikonik manzaralarına bakması ile Tuna Ofis'in yeni gözde yatırımı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR