Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SURİYELİLER KOSGEB DESTEĞİ LİSTESİNDE !
SURİYELİLER KOSGEB DESTEĞİ LİSTESİNDE !
KOSGEB, "Geçici Koruma Sağlanan Suriyeli" işletmeler için destek vereceğini açıkladı. Yapılan açıklamada destek almaya hak kazanan Suriyelilerin isimlerinin listesi de yer aldı.
16 Aralık 2019, 20:29
 
 
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Suriyeli işletmecilere destek vereceğini açıkladı. 
 
KOSGEB'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Geçici Koruma Sağlanan Suriyeliler ve Türk Vatandaşları için İşletmelerin ve Girişimciliğin Geliştirilmesi Projesi kapsamında değerlendirmeye alınan başvurular 2 – 5 Aralık 2019 tarihlerinde başvuru dosyaları üzerinden ve başvuru sahipleri ile yüz yüze görüşmeler ile değerlendirilmiştir.
 
 Değerlendirme neticesinde 50 ve üzeri puan alan 28 başvurudan 26’sının desteklenmesine karar verilmiştir. 2 başvuru ise yedek olarak belirlenmiştir. Bu değerlendirme proje bütçe imkanları dahilinde yapılmış olup desteklenmesine karar verilenlerden süresi içinde müracaat etmeyen olması durumunda yedeklerden puanına göre davet edilecektir.
 
Desteklenmesine karar verilen ve yedek olarak belirlenen başvurulara ilişkin liste aşağıdadır. Listedeki isimler aldıkları puana göre değil alfabetik olarak sıralanmıştır" ifadelerine yer verildi. 
 
image
 
"TÜRK YATIRIMCIYA DESTEK OLUNUYOR DEMEYİN"
KOSGEB'in Suriyeli işletmecilere vereceği destekle ilgili konuşan İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık, "Alın görün. Hala Türk yatırımcıya destek olunuyor demeyin" dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR