Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DÜNYA AYAKKABI SEKTÖRÜ AYMOD İSTANBUL'DA
DÜNYA AYAKKABI SEKTÖRÜ AYMOD İSTANBUL'DA
Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise ikinci büyük fuarı olan Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), 62’nci kez görücüye çıkıyor. Dünya nüfusunun yüzde 12’sine ayakkabı satan 500’e yakın firmanın 1.000’in üzerinde markasını sergileyeceği fuara, 5 bini yabancı olmak üzere 30 binin üzerinde profesyonel alıcının katılımı bekleniyor.
30 Eylül 2019, 17:53
 
 
CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği’nin (TASD) işbirliği ve Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme Eğitim Vakfı’nın (TASEV) destekleri ile düzenlenen AYMOD - Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde 62’nci kez ziyaretçileri ile buluşuyor.
 
image
 
2-5 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek AYMOD - Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı Dünya nüfusunun yüzde 12’sine ayakkabı satan 500’e yakın firmanın 1.000’in üzerinde markasını sergileyeceği fuar olacak.
 
Fuara  5 bini yabancı olmak üzere 30 binin üzerinde profesyonel alıcının katılımı bekleniyor. 60 bin metrekarelik alanda dünya ayakkabı sektörünün yeni trend tasarım ve ürünleri görücüye çıkacak.
 
image
 
Dünya ayakkabı sektörünün yeni trend tasarım ve ürünlerinin görücüye çıkacağı fuarın en renkli siması Lady Gaga’nın da vazgeçemediği ayakkabı tasarımcısı Kobi Levi. Ana fuaye alanında sıra dışı tasarımlarının yer aldığı “Artistik Ayakkabılar” koleksiyonunu sergileyecek olan Kobi Levi, aynı zamanda T-Talks seminerinde ayakkabı sanatına dair açıklamalarda bulunacak.
 
600 milyon kişinin ihtiyacını karşılıyor
 
Kendi alanında Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise ikinci büyük fuarı olan AYMOD, başta Türkiye olmak üzere Rusya, Ukrayna, Pakistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Gürcistan, İran, Irak ve Ürdün gibi yakın coğrafyada yaşayan 600 milyona yakın insanın ayakkabı ihtiyacını karşılar nitelikte. Kadın-erkek ayakkabısından çocuk ayakkabılarına kadar klasik, spor ve el yapımı binlerce yeni modelin sergileneceği fuara aralarında Rusya, İtalya, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Kazakistan, Polonya, Türkmenistan, Özbekistan, Ürdün, Macaristan, Çekya, Karadağ ve Lübnan’ın da olduğu ülkelerden 5 bini yabancı, 30 binin üzerinde alıcının katılımı bekleniyor.
 
T-Talks seminerleri ayrıca Türkiye Ayakkabı ve Aksesuar Tasarımcıları Birliği Kurucusu Ahmet Baytar, ECOALF‘in Ayakkabı Direktörü Miguel Pomares, Ayakkabı Tasarımcıları Sezgi Beşli ve Beste Cercis ile Ayakkabı Tasarım Eğitmeni Pınar Ergün’ün trend tasarımlar, ayakkabıda sürdürülebilirlik ve sektör ekonomisine dair paylaşımlarına da sahne olacak.
 
Fuar süresince Hall 8’de Dünyaca ünlü Hollandalı tasarımcılar da “Sürdürebilirlik ve Döngüsel Ekonomi” konsepti ile sakızdan, plastikten ve bitkisel ürünlerden tasarladıkları ayakkabıları sergileyecekler.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR