Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KÖPRÜ İNDİRİMİ İSTEĞİ GERİ ÇEVRİLDİ
KÖPRÜ İNDİRİMİ İSTEĞİ GERİ ÇEVRİLDİ
İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki yol çalışması nedeniyle oluşan trafik problemini azaltmak için Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tüneli’nin geçiş ücretlerinin indirilmesi için Ulaştırma Bakanlığı’na yaptığı talep reddedildi.
2 Temmuz 2019, 22:16

 

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki (FSM) yol çalışması nedeniyle oluşan trafik problemini azaltmak için Yavuz Sultan Selim Köprüsü (YSS) ve Avrasya Tüneli’nin geçiş ücretlerinin indirilmesi için Ulaştırma Bakanlığı’na yaptığı talep reddedilerek, ‘İndirim gündemimizde yok’ açıklaması yapıldı.

İmamoğlu önceki gün söz konusu yoğunluktan kaynaklanan mağduriyetleri gidermek için 300 ek metrobüs seferi konulduğunu açıklamıştı.

NE OLMUŞTU ?
 
Bakanlık, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün bazı şeritlerini, rutin bakım ve onarımı amacıyla 27 Haziran’dan itibaren kapatmıştı.17 Ağustos’a kadar devam edecek olan bakım onarım çalışmaları yoğun trafiğe yol açmıştı.

Büyükşehir belediyesi de, söz konusu yoğunluğu azaltmak için bakanlığa “Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Avrasya Tüneli’nde geçiş ücretleri indirilsin” talebini iletmişti.

Ekrem İmamoğlu’nun İBB başkanı olmasının ardından üst düzey yönetimde yeni görevlendirmeler yapılmaya devam ediyor.
 
                                  image
 
 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, göreve gelmesiyle birlikte yönetim kadrosunda değişim başladı. Bakırköy Belediyesi’nde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan Nurcan Alan, İBB’nin yeni İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı oldu. Daha önce bu görevde Ferrah Şarman bulunuyordu. 
 
image
 
Özel Kalem Müdürlüğü’ne Yavuz Saltık getirildi.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR