Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TURKCELL ZİRVESİNDE ŞOK İSTİFA
TURKCELL ZİRVESİNDE ŞOK İSTİFA
Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu görevinden ayrıldı. Turkcell'in konuyu bir açıklama ile Kamuyu Aydınlatma Platformu’na açıklaması bekleniyor.
15 Mart 2019, 11:36
 
Şirketten konuyla ilgili resmi açıklama henüz yapılmazken, yönetim kurulunun gün içerisinde açıklama yapacağı belirtildi.
 
Turkcell, Nisan 2015'te göreve gelen Terzioğlu'nun yönetiminde ham veri ve ses satışından, katma değerli dijital servisler alanına yönelmiş ve bu alanda büyümeye başlamıştı.
 
Kaan Terzioğlu tarafından yapılan resmi istifa açıklamasında ayrılık sebebine değinilmemesi dikkat çekti.
 
Turkcell Yönetim Kurulu, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan’ın Turkcell Genel Müdürlüğü görevine vekaleten atanmasına, Satış Fonksiyonundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna ise Kadri Özdal’ın vekaleten atanmasına karar verildi.image
 
KAAN TERZİOĞLU KİMDİR?
Kaan Terzioğlu, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra profesyonel iş hayatına 1990 yılında Arthur Andersen Türkiye'de Bağımsız Denetim Uzmanı ve Mali Müşavir olarak başladı.
 
Kaan Terzioğlu, 1992 yılında Arthur Andersen ABD'de Bilişim Stratejileri ve Güvenliği Uzmanı, 1994 yılında Arthur Andersen Belçika'da Bilgi Yönetimi ve Dijital Strateji Hizmetleri Lideri, 1998 yılında Arthur Andersen Türkiye'de Danışmanlık Hizmetleri Türkiye Operasyonları Başkan Yardımcısı olarak çalıştı.
 
1999-2012 yılları arasında Cisco Systems Brüksel ofisinde sırasıyla, EMEA Bölgesi e-ticaret Strateji Takım Lideri, EMEA Bölgesi İleri Teknoloji Satış Direktörü, Teknoloji Pazarlama Organizasyonu Yönetici Direktör, EMEA ve Orta ve Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı görevlerini üstlenen Kaan Terzioğlu, 3 Nisan 2012-1 Nisan 2015 tarihleri arasında Akbank, Aksigorta A.Ş. Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. ve CarrefourSA A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmış ve ardından Nisan 2015 tarihi itibarıyla Turkcell Genel Müdürü olarak göreve başlamıştı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR