Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜSİAD TOKYO'DAKİ B20 ZİRVESİ'NE KATILIYOR
TÜSİAD TOKYO'DAKİ B20 ZİRVESİ'NE KATILIYOR
Bu yıl B20 tarafından G20'ye sunulacak politika öneri belgelerinde TÜSİAD üyesi şirketlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'ne katkı sağlayan iş temelli somut inovasyon örnekleri de yer aldı.
14 Mart 2019, 21:19
 
Bu yıl B20 tarafından G20'ye sunulacak politika öneri belgelerinde TÜSİAD üyesi şirketlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'ne katkı sağlayan iş temelli somut inovasyon örnekleri de yer aldı.
 
G-20'nin iş dünyası boyutu olan “B20 Zirvesi” 14-15 Mart tarihlerinde Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenleniyor.
 
Zirve'ye TÜSİAD Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Dr. Bahadır Kaleağası, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜSİAD SD2 Görev Gücü Başkanı Perihan İnci ve TÜSİAD AB ve Businesseurope Temsilcisi Dilek Aydın katılıyor. 
 
TÜSİAD G20 özel sektör zirvelerinde buluşan önde gelen iş dünyası kurumlarını bir araya getiren Küresel İş Koalisyonu'nun da '' www.globalbusinesscoalition.org ''  kurucu daimi üyesi olarak çalışmalara katılıyor..
 
TÜSİAD, 2009 yılı Londra Zirvesi'nden bu yana G20 özel sektör zirvelerine katılarak Türk iş dünyasını temsil ediyor ve zirvelerin hazırlık sürecinde politika önerilerini sunuyor.
 
15 Mart Cuma günü iş dünyası temsilcileri ile biraraya gelecek olan Japonya Başbakanı Shinzo Abe'nin de katılacağı B20 Tokyo Zirvesi çerçevesinde aynı gün gerçekleşecek “Herkes için İş: Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri için Toplum 5.0'ı gerçekleştirmek” başlıklı oturuma Dr. Bahadır Kaleağası konuşmacı olarak katılacak.
 
Kaleağası konuşmasında Türk iş dünyasının Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (SKH) doğrultusundaki çalışmalarını, şirketlerin dijital dönüşüm çağında üstlenmesi gereken rolleri, toplumun bu yeni çağa uyum sağlayabilmesi için ihtiyaç duyulan gereksinimleri ele alacak.
 
Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri için Toplum 5.0'ı Gerçekleştirmek ana teması altında yapılan ve Japonya Ekonomi, Ticaret, Sanayi; Dışişleri ve Maliye Bakanlarının da katıldığı “B20 Zirvesi”nde Toplum 5.0'ı gerçekleştirme hedefinde küresel ekonomi, kural temelli ticaret ve yatırım, işdünyası ve dijital dönüşüm, küresel zorluklara karşı tüm taraflar için çözümler gibi konular ele alınıyor.
 
B20 Tokyo Dönem Başkanlığı tarafından hazırlanan ve TÜSİAD'ın da kapsamlı katkılarının yer aldığı özel sektör önerileri, 28-29 Haziran 2019 tarihlerinde Osaka'da düzenlenecek “G20 Liderler Zirvesi”ne sunulacak. 
 
 B20 öneri belgelerinde TÜSİAD üyesi şirketlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'ne katkı sağlayan iş temelli somut inovasyon örnekleri de yer almakta.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR