Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İŞ-KUR İLANINA AKIN ETTİLER
İŞ-KUR İLANINA AKIN ETTİLER
Büyükçekmece İŞ-KUR binasında dün saat 13.00’de seçmelerin başlayacağını duyan vatandaşlar, sabah erken saatlerden itibaren İŞ-KUR binası önüne gelerek başvuru için sıraya girdi. 300 personelin alınacağı işe yaklaşık 600 kişi başvurdu
9 Ocak 2019, 21:09

 

İŞ-KUR, üçüncü havalimanında kafe ve restoranlarda çalıştırılmak üzere, personel alınacağını duyurdu.

Vatandaşlar, personel seçimi için dün görüşmenin yapılacağı İstanbul-Büyükçekmece İŞ-KUR binasına akın etti. Görüşmeye, çevre ilçelerden de gelenler olması nedeniyle sabah erken saatlerden itibaren İŞ-KUR binası önünde uzun kuyruklar oluştu.

İŞ-KUR, İstanbul Havalimanı’nda kafe ve restoranlarda çalıştırılmak üzere 300 kişinin alınacağını duyurdu. Büyükçekmece İŞ-KUR binasında dün saat 13.00’de seçmelerin başlayacağını duyan vatandaşlar, sabah erken saatlerden itibaren İŞ-KUR binası önüne gelerek başvuru için sıraya girdi. 300 personelin alınacağı işe yaklaşık 600 kişi başvurdu.

 
İşe alım için 18-28 yaş aralarında başvuranların kabul edildiğini öğrenen vatandaşlar, “Bunu önceden duyursalardı, buraya kadar kalkıp gelmezdik bu soğukta, insanlarla resmen alay ediyorlar. 28 yaş üstü aç mı kalsın?” diyerek isyan etti.
 
“BİR DAKİKALIK GÖRÜŞME İÇİN SAATLERDİR BEKLİYORUZ”
İş görüşmesine gelen vatandaşlardan Volkan Kurt, kalabalığa rağmen görüşmeyi iki kişinin yapmasına isyan etti. “Biz bu karda, soğukta geldik bir umutla ancak iki kişi yapıyor görüşmeyi ve bir dakika görüşüp ön kayıt alıp adımızı yazdırıyorlar. Sadece bir dakika için bu soğukta saatlerdir bekliyoruz” dedi.

İçeriye girmeyi başaran işçi adayları ise "En az lise mezunu olunması, 28 yaşından küçük olunması, mülakata saç ve sakal tıraşı olarak gelinmesi" gibi ön şartları duyunca şoke oldular. İş umuduyla binaya giren birçok insan hayal kırıklığına uğrayarak dışarı çıktı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR