Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İNTERNET FİYATINDA ADETA VURGUN DÖNEMİ
İNTERNET FİYATINDA ADETA VURGUN DÖNEMİ
Türkiye’de yaklaşık 3 hafta sonra internette Adil Kullanım Kotası kalkacak. İnternet kotası tarih olacak ama şu ana kadar açıklanan paketlere göre fiyatlar üçe katlanacak. Aynı paraya daha yavaş internet kullanılacak.
12 Aralık 2018, 21:37
 
Türkiye’de  1 Ocak 2019’da kalkacak olan Adil Kullanım Kotası (AKK, diğer adıyla Adil Kullanım Noktası - AKN) öncesinde, internet servis sağlayıcıları birer birer yeni tarifelerini açıklamaya devam ediyor.
 
En son Türk Telekom, “Limitsiz İnternet Çağı” adıyla AKK olmayan yeni tarifelerini duyurdu. Ancak yeni internet tarifelerinin fiyatları, AKK uygulamasının sonlandırılmasının ardından deyim yerindeyse resmen uçuşa geçecek.
 
Habertürk’ten Necdet Çalışkan’ın haberine göre fiber internet hızındaki limitsiz internet paketlerinin aylık fiyatlarının, 2 yıllık taahhütlü olmak üzere 350 TL’ye kadar çıktığı gözlenirken, kullanıcılara sunulan yeni paketlerdeki hızları ise beklentilerin oldukça altında kaldı.
 
 
Türk Telekom’un açıkladığı yeni tarifelerde limitsiz internet paketlerinin en düşük fiyatı 60 TL seviyesinde. Üstelik bu pakette kullanıcılara 4 Mbps gibi oldukça düşük bir hız sunuluyor.
 
LİMİT YOK AMA HIZ 4 MBPS!
 
Mevcut tarifelerle karşılaştırıldığında 60 TL ile 24 Mbps’ye varan bağlantı hızı sunulan paketleri kullanmak mümkün oluyordu. Ancak yeni dönemde bu bütçeyle ancak 4 Mbps’yi bulamayan hızlar ancak kullanılabilecek.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR