Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜSİAD EXPO TÜRKİYE’NİN PRESTİJİ
MÜSİAD EXPO TÜRKİYE’NİN PRESTİJİ
MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO Fuarı’na ilişkin bir açıklama yaparak tüm dünyadan binlerce iş insanının, devlet erkanının, bürokratın ve askeri yetkilinin katılımıyla verimli ve muhteşem bir organizasyona imza atıldığını belirtti.
1 Aralık 2018, 18:14
 
 
Bu yıl 140 farklı ülkeden 7000’den fazla yatırımcıyı ve devlet adamını konuk eden, dünyanın en önemli ekonomi, finans ve ticaret zirvelerinden biri olan 17. MÜSİAD EXPO, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı görkemli bir törenle sona erdi.
 
MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO Fuarı’na ilişkin bir açıklama yaparak tüm dünyadan binlerce iş insanının, devlet erkanının, bürokratın ve askeri yetkilinin katılımıyla verimli ve muhteşem bir organizasyona imza atıldığını belirtti. Başkan Erdal, birçok ülkeden misafirin konuk edilmesinin Türkiye’nin, firmaların, yerli ve milli ürünlerin tanıtılmasında önemli bir rol edindiğini ifade ederek, “Bu önemli organizasyon aynı zamanda küresel ticaret savaşlarının yaşandığı bu süreçte, ekonomik manipülasyon ve saldırılara karşı önemli bir mesaj olmuştur” dedi.
 
Fuarda MÜSİAD’ın yeni projelerinin de tanıtıldığını belirten Başkan Erdal sözlerini şöyle sürdürdü: MÜSİAD EXPO, uluslararası iş fırsatları sunan, ürünlerin tanıtıldığı ve ikili iş görüşmelerinin yapıldığı bir platform olduğu kadar, üretmek isteyen sanayicinin yüzünü güldürecek Gayrimenkul Kıymetler Borsası (GABORAS), Orta Ölçekli Sanayi Projesi, Karz-ı Hasen Sandığı gibi bu somut projelerin de paylaşıldığı bir fikir paylaşım ortamına dönüştü. Daha önceki MÜSİAD EXPO’da olduğu gibi bu yılda MÜSİAD Ankara olarak çok sayıda stant bazında üye firmalarımızla ve ziyaretçi olarak katılım gösterdik. İlk yerli ve milli İnsansız Deniz Aracı (İDA) gibi yeni geliştirilen teknolojik ürünlerin ilk kez sergilendiği fuarda ihracata yönelik yeni ticari ilişkiler de kazanıldı. Özellikle bu noktada firmalarımızla yaptığımız değerlendirmeler neticesinde oldukça olumlu geri bildirimler aldık.
 
“Fuar, Sosyal ve Kültürel Birlikteliklerin Geliştirilmesine De Hizmet Ediyor”
 
7 binin üzerinde B2B görüşmesine ev sahipliği yapan, farklı ülkelerden 400’e yakın alım heyetinin katıldığı etkinlik hiç kuşkusuz Türkiye’nin en prestijli uluslararası organizasyonlarından biri olma niteliğini bir kez daha ortaya koymuş, ülkemizin uluslararası yatırımcılar için daha da cazip hale gelmesine katkı sağlamıştır. Fuarda yerlileşme, yüksek teknoloji üretimi ve markalaşma adına ülke olarak önemli işler yapıldığını görmek, gelecek adına ümidimizi güçlendirdi. Fuar, ülkeler arası ekonomik ve ticari ilişkilerle birlikte sosyal ve kültürel birlikteliklerin geliştirilmesine de hizmet ediyor.
 
Bu yıl ‘İş Burada’ sloganıyla düzenlenen fuarla eş zamanlı düzenlenen 22. (IBF) Uluslararası İş Forumu, savunma ve havacılık sektörlerinin öncü isimlerinin ileri teknolojiyle üretilen ürünlerini sergilediği HighTech Port by MÜSİAD ve Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi’ne (UGİK) de ev sahipliği yaptığını dile getiren Erdal, bu anlamlı ve değerli organizasyonda emeği geçen herkese ve tüm katılımcı ile ziyaretçilere çok teşekkür ediyorum”
ŞEFFAF GAZETE

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR