Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DOĞUŞ ANLAŞMAK ÜZERE
DOĞUŞ ANLAŞMAK ÜZERE
Doğuş Grubu borçların yapılandırmasında son aşamaya geldiğini açıkladı. Topluluktan yapılan açıklamada, "Anlaşılamadığı haberleri doğru değil son aşamasındayız" ifadeleri kullanıldı. Doğuş'un toplam 23.5 milyar TL kredi borcu bulunuyor.
12 Temmuz 2018, 12:12
 
Doğuş Grubu, refinansman görüşmelerinde müzakerelerin son aşamaya yaklaştığını duyurdu.
 
Açıklamada, “Refinansman görüşmelerinin uzlaşmazlıkla sonlandığı bilgisi de bütünüyle gerçek dışı olup, taraflarının tüm iyi niyeti ile müzakereler son aşamasına dahi yaklaşmıştır” denildi.
 
TOPLAM BORÇ 23.5 MİLYAR TL
Doğuş Grubu, kredi yapılandırması için bankalarla görüşmeler yürütüyor. Doğuş Holding’in kısa vadeli kredileri, 2017 sonu bilançosuna göre 7.5 milyar lira düzeyinde. Bu tutar yıl sonu resmi euro kuruna göre 1.7 milyar euroya karşılık geliyor. Holdingin toplam kredi borcu ise 23.5 milyar lira, yani 5.2 milyar euro seviyesinde.
 
Reuters’ta 9 Temmuz’da yer alan ve kaynaklara dayandırılan bir haberde, “Doğuş Grubu’nun kredi yapılandırması için bankalarla görüşmesi devam ederken, 2 milyar euro civarı olan yeniden yapılandırmaya tabi olacak kredi vadesinin 4-6 yıla uzatma konusunda bankalar anlaşmaya çalışıyor ancak bankaların vade konusunda uzlaşamaması süreci geciktiriyor” denilmişti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR