Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÜZELLİĞİN SIRLARI AVRUPA YOLLARINDA
GÜZELLİĞİN SIRLARI AVRUPA YOLLARINDA
"Türkiye’nin en başarılı kadın girişimcileri arasında gösterilen Emsal Doğan, güzellik sektöründeki başarısını kendi adını taşıyan markası ile Avrupa’ya taşımaya hazırlanıyor."
27 Mart 2017, 19:58
 
Emsal Doğan ,Türk Güzellik Sektörünü Avrupa’ya Taşıyor
 
Türkiye’nin en başarılı kadın girişimcileri arasında gösterilen Emsal Doğan, güzellik sektöründeki başarısını kendi adını taşıyan markası ile Avrupa’ya taşıyor. Kalıcı makyaj, microblading ve protez tırnak uygulamaları denince ilk akla gelen isim olan Emsal Doğan, 16’ıncı şubesini Viyana’da açmaya hazırlanıyor.
 
image
 
1997 yılında güzellik sektörüne adım atan Kalıcı Makyaj ve Güzellik Uygulamaları Uzmanı Emsal Doğan, bugün microblading (3 boyutlu kıl tekniği),kalıcı makyaj ve protez tırnak denilince ilk akla gelen isimler arasında..Kadınların yaşamını kolaylaştıracak pratik güzellik uygulamaları sunan Doğan, aynı zamanda Türkiye’nin birçok bölgesinde, yüzlerce kadına istihdam olanağı sağlıyor.
 
Bugün en başarılı 50 Türk kadın girişimci arasında gösterilen Emsal Doğan, Avrupa’ya açılarak, 16’ıncı şubesini Viyana’ya açmaya hazırlanıyor. 
 
image
 
Başarının Kaynağı: Samimiyet ve Gerçeklik
 
20 yıllık sektör başarısındaki ana unsurların samimiyet ve gerçeklik olduğunu belirten Emsal Doğan, “Yıllar önce İstanbul’a geldiğimde başarılı bir iş kadını olup, çevremdeki kadınlara istihdam sağlamak ve kendimden güzel bir iz bırakmak amacıyla Bağdat Caddesi’nde küçük bir dükkânda müşterilerime uygulamalar yapmaya başladım.
 
20 yılın sonunda, bugün Türkiye genelindeki 15 şubemizde, yüzlerce çalışanımızla büyümeye devam ediyoruz.
 
Almanya’da doğmuş bir Türk ve başarılı bir kadın girişimci olarak adımızı ve ülkemizi yurt dışında da temsil etmek en büyük hayalimdi. Şimdi Viyana’da açacağımız şube ile bu hayalim gerçek oluyor. Bu başarının arkasında samimiyet ve gerçeklik yatıyor.” dedi.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR