Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GAMING İSTANBUL KAPILARINI AÇTI
GAMING İSTANBUL KAPILARINI AÇTI
Türkiye’nin ilk global ölçekli Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı Gaming İstanbul, bir kez daha 2 – 5 Şubat 2017 tarihlerinde, İstanbul Kongre Merkezi’nde, oyun severlerle buluşuyor.
2 Şubat 2017, 10:06
Türkiye’nin ilk global ölçekli Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı Gaming İstanbul, bir kez daha 
2 – 5 Şubat 2017 tarihlerinde, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor.
 
“Aile Boyu Eğlence ve Oyun” konseptiyle yola çıkan Gaming İstanbul; gerçekleşen ilk senesinde ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. “Gaming İstanbul 2017”, bu yıl da 14 bin metrekarelik alana kurduğu, alışveriş, oyun, eğlence alanları ve çocuk parkı ile eğlenceli vakit geçirmek isteyenleri ve oyun severleri fuara davet ediyor.
 
Yerel ve uluslararası yatırımcılar tarafından da yoğun ilgi gören fuarda, eğlence alanlarının dışında, oyun sektörüne önemli katkıları olan konuşmacıların katıldığı geliştirici konferansı, GIST Semirnerleri ve fuarda yer alan B2B alanı bulunuyor.
 
Türkiye’nin ve dünyanın sevilen markaları GIST 2017’de Bir Araya Geliyor
 
Gaming İstanbul 2017’de teknoloji ve oyun dünyasının bir çok önemli firması bir araya geliyor;“Sony”, PlayStationVR Sistemi’nin Lansmanı’nı Gaming İstanbul 2017’de gerçekleştiriyor
 
Sony, oyun severlerle PlayStationVR Sistemi’ni, en yeni oyunlarını ve son teknolojilerini Gaming İstanbul 2017’de tanıtıyor. PS4 platformundaki birçok oyunu deneme imkanı sunulacak olan fuarda , katılımcılar, PS VR ve PS4 temalı özel hediyeler kazanabilecek.
 
“Netmarble” Star Wars: Air Force ile Güç Sizinle!
 
Gaming İstanbul 2017’de katılımcılar Star Wars Force Arena, MARVEL Future Fight, Paramanya ve Netmarble’ın eğlenceli oyunlarını deneme şansı elde edecek ve birbirinden farklı hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar. Netmarble, ayrıca ana sahnede gerçekleştireceği Wolfteam Turnuvası ve Mstar Dans Workshop’u ile de fuarda ziyaretçilerle buluşacak.
 
IGG Oyunlarını, Türkiye’deki Oyuncularıyla Buluşturmaya Devam Ediyor!
 
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “IGG” ve oyunlarını Türkiye’deki oyuncularıyla buluşturmaya devam ediyor olacak. Lords Mobile, Castle Clash gibi Türkiye’de önemli oyuncu kitlesine sahip oyuncular IGG’nin kendine has tasarımlarıyla Gamig İstanbul’da buluşuyor olacak. Her bir oyun için özel alanlar ayrılacak ve her bir oyun alanında özel istasyonlarda çekilişler, Çarkıfelek, Dart, ‘Kim 500 bin Elmas İster’ gibi minik oyunlar yer alacak.
 
Aral, Epin, Seti, Redbull, Bynogame, Papara, Gidda, Oldmoustache, Varta, Overgame, Zeren’s Universe, Merch ise GIST 2017’ye katılan diğer firmalar arasında yer alıyor.
 
GIST 2017 Ödüllü Cosplay Yarışması
 
Dijital oyun karakterlerini, tasarladıkları kostüm ve aksesuarlarla en iyi yansıtanlar, GIST Cosplay yarışmasında, büyük ödülü kazanmak için mücadele vermeye hazırlanıyor.
 
Çocuklar İçin Harika Oyun Parkı!
 
HASBRO’nun sponsorluğunda, çocukları keyifle eğlenecebileceği ve içerisinde çeşitli oyuncak ve oyunların olacağı oyun parkı kurulacak.
 
Star Alliance’dan İndirim!
 
Fuara kayıtlı ziyaretçiler ve onlara eşlik eden bir kişi, ücret ve rezervasyon yapılan sınıfa bağlı olarak %20’ye varan indirimlerden yararlanabilecek
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR