Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
UĞUR DERİN DONDURUCU'DA FETÖ GÖZALTILARI
UĞUR DERİN DONDURUCU'DA FETÖ GÖZALTILARI
Türkiye'nin önde gelen derin doncurucu firması olan Uğur Soğutma'nın sahipleri Mehmet ve Ali Takmaklı bu sabah saatlerinde evlerinde gözaltına alınmıştıi. Mehmet Takmaklı ve Ali Takmaklı'nın sorguları emniyette devam ederken aynı aileden Zeynel Abidin ve Muhammet Celali Takmaklı gözaltına alındı.
25 Temmuz 2016, 22:00
 
 
FETÖ operasyonları iş dünyasında kendini hissettirmeye başladı.Gaziantep'te Naksan'dan sonra Aydın Nazilli'de Uğur Soğutma şirketinde gözaltı operasyonu yapıldı.
 
FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan Uğur Şirketler Gurubu yöneticileri Ali ve Mehmet Takmaklı'dan sonra Zeynel Abidin ve Muhammet Celali Takmaklı kardeşler gözaltına alındı.
 
              FETÖ operasyonu kapsamında İş adamlarına yönelik operasyon sürüyor
 
image
 
Polis Takmaklı ailesinin kaldığı evin kapısını çilingir yardımıyla açarak operasyon düzenledi
 
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Uğur Soğutma firmasının sahipleri Mehmet Takmaklı ile kardeşi Ali Takmaklı da darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınması  ile başlayan süreç ,tutuklamaların ailenin diğer bireylerine uzanarak devam ediyor..
 
Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, Fethullahçı Terör Örgütü ile bağlantıları olduğu iddia edilen iş adamı Mehmet Takmaklı ve kardeşi Ali Takmaklı bugün sabah saat 07.00 sıralarında gözaltına alındı.
 
image
 
Evlerde arama da yapan polisin, bazı evrak ve dokümana el koyduğu öğrenildi. Gözaltına alınan işadamları, Nazilli Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrolünün ardından Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.Burada alınan ifadeler sonucunda operasyon büyüyerek devam etti.
 
Türkiye'de Soğutma, Derin Dondurucu ve ağır sanayi sektöründe tanınan Uğur Şirketler Grubu'nun sahipleri olan Ali Takmaklı , Mehmet Takmaklı ,Zeynel Abidin ve Muhammet Celali Takmaklı'nın bugün adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.
 
Dün Gaziantep ve Adıyaman'da, darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 8 iş adamı gözaltına alınmışdı.
 
Gaziantep'teki operasyonda ise gözaltına alınan 7000 kişinin çalıştığı ,Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ve oğlu Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğlu tutuklanarak cezaevine gönderilmişti..
 
Son çıkan OHAL yasası gereği gözaltı sürelerini polis 30 gün olarak uygulayabiliyor
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR