Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EKONOMİYE YÖN VEREN YÖNETİCİLER BULUŞACAK
EKONOMİYE YÖN VEREN YÖNETİCİLER BULUŞACAK
Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin finans departmanlarını yöneten CFO’lar, Data Expert ve Fortune Türkiye işbirliği kapsamında BMI organizasyonunda bir araya geliyor. 18 Şubat’ta gerçekleşek Zirve’de, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes’in yanı sıra birçok önemli isim konuk konuşmacı olarak yer alacak
20 Ocak 2016, 16:20

 

Günümüz iş dünyasında CFO’lar görev ve sorumlulukları itibariyle şirketlerin en stratejik konumunda bulunuyor. Artan rekabet, şirketleri değer odaklı olmaya zorlarken, şirkete daha fazla değer katabilmek ancak performansı daha iyi ölçüp, bilgiye dayalı doğru kararlar alabilmekle mümkün oluyor.

CFO Summit 2016; CFO pozisyonunun yükselen değerine dikkat çekmek amacıyla, BMI (Business Management Institute) organizasyonu, Data Expert ve Fortune Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirilecek. 18 Şubat’ta, Turkcell ve Albaraka Türk Katılım Bankası ana sponsorluğunda, Conrad Hotel Istanbul Bosphorus'ta düzenlenecek Zirve’de "CFO Fonksiyonunun Bugünü ve Geleceği" tartışılacak.

Türkiye’de faaliyet gösteren 200’ün üzerinde önemli şirketin CFO’ları ve üst düzey finans yöneticileri; finans-bankacılık sektöründe çalışan orta ve üst düzey yöneticiler; ekonomi, finans alanında uzman akademisyenler ve sektör danışmanları; ekonomi, finans alanında uzman basın mensupları ve düşünce önderleri; finans yöneticileriyle sıkı iş ilişkisi içerisinde bulunan yönetim danışmanları; önde gelen ekonomist, stratejist, danışman ve sektör duayenleri Zirve’de yer alacak.

image

Finans sektörünün gündemindeki konulara paralel olarak belirlenen oturumlarda: Türkiye ekonomisinin yönü ve finans yöneticilerini bekleyen fırsat ve zorluklar; makroekonomik trendler ve Türk ekonomisine genel bakış; dünya ölçeğinde iş yapmak; şirket stratejileri belirleme ve uygulamada CFO’nun rolü; perakende sektöründe karlılık ve nakit akışı yönetimi; değişen teknoloji ve CFO fonksiyonuna etkileri; inovatif bankacılık ve finans çözümleri başlıkları ele alınacak.

“Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su” Belirlenecek!

Fortune Türkiye ve Data Expert işbirliğinde yürütülen “Türkiye’nin En Etkin 50 Finans Lideri / En Güçlü 50 CFO” araştırmasıyla belirlenen liderler de ödüllerini CFO Summit 2016’da alacak. Son 3 yılın Fortune 500 listeleri, holdingler ve borsaya kote şirketler baz alınarak belirlenecek.  Türkiye'nin en büyük 500 şirketi; ciro, karlılık, aktifler toplamı, çalışan sayısı, ciro/karlılık büyümesi, nakit yaratma kapasitesi, sermayedar yapısı gibi kriterler üzerinden değerlendirildi ve en başarılı finansal performans gösteren 200 şirketin en üst seviye finans/mali işler yöneticisi (CFO) konumundaki adaylar tespit edildi. Belirlenen 200 aday hakkında 6 ay süren kapsamlı bir çalışma sonucunda toplanan bilgi formları, özgeçmişler ve araştırma sonuçlarının, araştırma danışma kurulu tarafından değerlendirilmesi sonucunda, Türkiye’nin En Etkin 50 Finans Yöneticisi belirlenecek.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR