Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EKONOMİ BAKANI 5 KATLI YALI ALDI
EKONOMİ BAKANI 5 KATLI  YALI ALDI
Yoksulluktan geldiğini söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sarıyer'de 11 milyon liraya (4 milyon dolar) 5 katlı yalı aldı.
7 Ağustos 2015, 10:16

 

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sarıyer’de 11 milyon liraya 5 katlı yalı aldı.

Yoksulluktan geldiğini söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sarıyer'de 11 milyon liraya (4 milyon dolar) 5 katlı yalı aldı.

Zeybekçi, 605 ada 80 parsel üzerinde yer alan yalıya yüzde 49.5 oranında büyük hissedarı olduğu Aktur Araç Muayene İstasyonları A.Ş aracılığıyla sahip oldu.

TAPUDA ARSA GÖRÜNÜYOR

Mesarburnu Caddesi üzerinde bulunan ve 141 metrekarelik arsa üzerine kurulu
yalı, tapu kayıtlarında konut değil arsa olarak görünüyor. Bunun nedeni, üçüncü grup eski eser statüsüne sahip yalının hâlâ tescil edilip tapuya kayıt edilmemesi. Arka tarafından bahçenin de bulunduğu Zeybekci'nin yalısında yaz başından bu yana tadilat yapılıyor. Zeybekçi'nin bu ay sonunda taşınması bekleniyor.

SEÇİMDE ÇOCUKLUK FOTOĞRAFIYLA OY İSTEDİ

Çocukluğunda giydiği yırtık donu oy malzemesi yapan 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 4 yaşında çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşarak, “Tüm rahatsızlık milletin evlatlarını bugün devleti yönetmesi. Hazmedemedikleri bu. Bu halimizle gurur duyuyoruz. ‘Bu halimizle gurur duyuyoruz'dan kastım, yırtık donlu çocuk Nihat'tır. Her halimize hamdolsun” yorumunu yapmıştı. Seçim kampanyasına da fotoğrafın çekildiği Denizli Sarıabat'tan başlayan Zeybekci, “Burada çekildi o resim, paçanın birisi var, birisi yok, bir tarafı yırtık. 4 yaşında çekildiğim resim. Türkiye muhteşem ve önemli bir dönemden geçiyor. Tam bir geçiş noktasındayız şu an. Allah'a şükürler olsun bu memleketin artık sahipleri var. Bu memleketin artık yırtık donlu Nihat'ı Ekonomi Bakanı
” ifadelerini kullanmıştı.


16/9'daki iki daireyi acilen sattı

Eko­no­mi Ba­ka­nı Zey­bek­ci, Da­nış­ta­y'­ın, “tı­raş­la­yı­n” ka­ra­rı ver­di­ği Zey­tin­bur­nu­'n­da­ki 16/9 ku­le­le­rin­den iki dai­re al­ma­sıy­la gün­de­me gel­miş­ti. Baş­ba­kan Er­do­ğa­n'­ın, söz­le­riy­le si­lü­et tar­tış­ma­sı­nın baş­la­ma­sı­nın ar­dın­dan Zey­bek­ci­'nin de bu ku­le­ler­de iki da­ire­si ol­du­ğu ba­sı­na yan­sı­dı. Zey­bek­ci­'nin ku­le­ler­de bu­lu­nan iki da­ire­yi bir­leş­ti­re­rek, hem ofis hem de ko­nut ola­rak kul­lan­dı­ğı öğ­re­nil­di. A Blok 32. kat­ta yer alan da­ire­ler yı­kım ka­ra­rın­dan ön­ce sa­tıl­mış­tı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR