Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE'DEN DEV ANLAŞMA
FENERBAHÇE'DEN DEV ANLAŞMA
Fenerbahçe Kulübü ile Ülker arasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun isim hakkı için yürütülen sponsorluk görüşmeleri nihayet sonuçlandı.
4 Ağustos 2015, 11:43

 

Fenerbahçe Kulübü ile Ülker arasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun isim hakkı için yürütülen sponsorluk görüşmeleri nihayet sonuçlandı.

Sarı lacivertli futbol stadyumun adının bundan böyle Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu olacağı öğrenildi. Anlaşma karşılında Ülker, Fenerbahçe Kulübü'ne 90 milyon TL ödeyecek. Ancak, sözleşmenin kaç yıllık olduğu ve diğer detayları daha sonra açıklanacak.
 

 

Hatırlanacağı üzere 2006 yılından itibaren Fenerbahçe ile Ülker arasında basketbolda yaşanan birliktelik 1 Ağustos itibariyle sona ermişti... Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isim hakkıyla ilgili Ülker'le anlaşan Fenerbahçe Kulübü, kısa süre içerisinde resmi açıklamayı yapacak.

Sarı-Lacivertliler uzun süreli görüşmelerin ardından Şükrü Saracoğlu Stadı'nınisim hakkı konusunda Ülker'le anlaşmaya vardı. Firmanın anlaşmayla birlikte kulübe yaklaşık 10 yılda 80 milyon dolar civarında bir kaynak aktarması bekleniyor.

image

FORMA REKLAMI İHTİMALİ

Öte yandan
 Ülker’in Sarı-Lacivertlilerin forma sponsorluğunu üstlenmesi ihtimali de bulunuyor. Bu takdirde kulübe aktarılacak paranın miktarı da artacak. Beşiktaş, yeni stadı için Vodafone ile formaya göğüs reklamını da kapsayan anlaşma ile 10 yılda 145 milyon dolar getirecek bir gelir kalemine sahip olmuştu. Galatasaray ise Türk Telekom ile yaptığı ve çeşitli sponsorlukları kapsayan 10 yıllık paket anlaşma ile her sene yaklaşık 15 milyon euroyu kasasına koyuyor. Fenerbahçe’nin de benzer bir paket anlaşma ile rakiplerini sollayabileceği belirtiliyor.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR