Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TEKSTİL DEVLERİ PANELDE BULUŞACAK
TEKSTİL DEVLERİ PANELDE BULUŞACAK
Tekstil sanayicileri sektör yetkililerinin bir araya geleceği interaktif toplantıda, Türkiye tekstil sanayisinin geleceğine yönelik beklentiler tartışılacak.
16 Kasım 2014, 14:40

 

Tekstil ihracatçıları 8 Aralık 2014 Pazartesi günü 09:00 – 13:00 saatleri arasında İstanbul Four Seasons Bophorus Otel’de  buluşuyor.

KİMTEX desteğinde  global hazır giyim alımında önde gelen ve büyük ölçekli alım yapan gurupların Türkiye ve rakip ülkelere bakış açısı ve gelecek stratejilerini tartışmak amacıyla, Gelecek Satın Alma Stratejileri ve Beklentileri Paneli düzenleniyor.

Toplantıya Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği başkanı ve Negrita tekstil yöntim kurulu başkanı Cem Negrin dışında ,Best Seller, Koton, LCW, Li & Fung, Marks&Spencer, Nike gibi büyük alım gurupları yetkilileri panelist olarak katılacaklar.

Dış Alım Ofisleri, TGSD üyelerimi ve sektör yetkililerinin bir araya geleceği interaktif toplantıda, Türkiye tekstil sanayi sektörünün geleceğine yönelik iş ve güç birliğimizin devamı, yeni iş fırsatlarının yaratılabilmesi konuları görüşülecek ve lider ihracat kalemlerimizden tekstil sanayinin çalıştayı olarak algılanacak bu toplantı basına açık yapılacak..

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR