Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUMAŞ DÜNYASININ KALBİ BU FUARDA ATTI
KUMAŞ DÜNYASININ KALBİ BU FUARDA ATTI
Dünyanın en önemli kumaş fuarı kabul edilen Premiere Vision, dünyanın moda ve çekim merkezlerinden biri konumuna ulaşan İstanbul’da da düzenlendi.
1 Kasım 2014, 10:45

 

Dünyanın en önemli kumaş fuarı kabul edilen Premiere Vision, dünyanın moda ve çekim merkezlerinden biri konumuna ulaşan İstanbul’da da düzenlendi.

İtalya’dan Fransa’ya, İspanya’dan Portekize 66 uluslararası katılımcının bulunduğu fuarda, ünlü trend belirleyiciler hem sonbahar-kış 2015-2016 modasını tanıttı, hem de trend tüyolarını ziyaretçilerle paylaştı.

image

Dünyanın en önemli kumaş fuarları arasında haklı bir üne sahip olan Premiere Vision; Paris, New York, Şangay ve Barcelona’nın ardından İstanbullularla görkemli bir buluşma gerçekleştirdi.

Dünya tekstil trendini belirleyen uluslararası tasarımcılar, moda evleri, hazır giyim ve zincir mağazaları; İstanbul zirvesinde ziyaretçilere sonbahar-kış 2015-2016 trendlerini tanıttı.

İstanbul’da yılda iki kez düzenlenme kararı alınan fuar, hem Türkiye’deki firmalardan hem de uluslararası kuruluşlardan büyük ilgi gördü. 66’sı yabancı toplam 153 kuruluşun stand açtığı fuarda, İtalya 36 katılımcısıyla göz doldurdu. 

imageDünya tekstil trendini belirlemede önde gelen ülkelerden Fransa, İspanya, Almanya, Avusturya, Bulgaristan, Danimarka, Portekiz ve Romanya’dan gelen katılımcılar da Premiere Vision İstanbul’da büyük ilgi topladı. Fuarın hedef pazarlarından Bulgaristan ve Romanya’dan gelen alım heyetlerinin ziyaretleri de, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR