Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAYNAK HOLDİNG AÇIKLAMA YAPTI
KAYNAK HOLDİNG AÇIKLAMA YAPTI
Cemmate yakınlığı ile bilinen ve bünyesinde NT mağazaları, Sızıntı, Sürat Kargo, Sürat Bilişim gibi şirketleri barındıran Kaynak Holding MASAK baskınından sonra basın açıklaması yaptı.,
28 Mart 2014, 19:36

 

Cemmate yakınlığı ile bilinen ve bünyesinde NT mağazaları, Sızıntı, Sürat Kargo, Sürat Bilişim gibi şirketleri barındıran Kaynak Holding MASAK baskınından sonra basın açıklaması yaptı.,

Maliye Bakanlığı müfettişleri ve İstanbul Mali Şube ekipleri tarafından basılarak para trafiğini kontrol amaçlı inceleme yapıldığı duyurusundan sonra bu baskın Hükümetin cemaate yakın kişilere baskısı olarak algılanmıştı.

KAYNAK HOLDİNG BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

26 Mart 2014 tarihinde kamuoyuna yaptığımız vergi incelemesi hakkındaki açıklamanın öncesinde ve sonrasında bazı medya kuruluşlarında yer alan yanlış ve taraflı haberleri tashih etmek amacıyla bu açıklamanın yapılmasında lüzum görülmüştür.

Şirketler grubumuz, kurulduğu günden bu yana insani değerlere ve kanunlara saygılı, yenilikçi, toplum için değer üretmeyi hedefleyen ve ticari itibarını en önemli zenginliği olarak gören bir yönetim anlayışını tüm faaliyetlerinde esas almıştır. 2013 verileri itibariyle Kaynak Holding ve iştirakleri olarak doğrudan veya dolaylı istihdam yoluyla yaklaşık 50.000 kişiye gelir kaynağı sağlamış ve yine faaliyet gösterilen sektörlerde ortaya konulan yüksek vergi performansıyla bağlı bulundukları vergi daireleri nezdinde en üst sıralarda yer almıştır.

Bütün bu gerçeklere rağmen, siyasi beklenti ve toplum mühendisliği oyunlarıyla gerçeklerin çarpıtılarak kurumumuzun isminin söz konusu medya organlarında yalan, tezvirat ve kara propagandaya alet edilmesini şiddetle kınıyor ve sorumlularla alakalı her türlü kanuni işlemin yapılacağını kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Kurum olarak üzerimizde oluşturulmaya çalışılan baskılara verilecek en güzel cevabın, en alt kademeden en üst kademeye kadar şeffaf, dürüst,  erdemli, hukuka saygılı, aldanmayan ve aldatmayan bir ticari anlayışı devam ettirmek olacağına inanıyoruz.

                        Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KAYNAK HOLDİNG A.Ş.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR