Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SİMİT SARAYI HOLLANDA'YI SEVDİ
SİMİT SARAYI HOLLANDA'YI SEVDİ
Simit Sarayı, Hollanda’da büyümeye devam ediyor. Simit Sarayı, yoğun ilgi üzerine Hollanda’daki yeni mağaza açılışlarını hızlandırdı. Şubat ayında Lahey’de açılan yeni mağazasıyla birlikte Simit Sarayı’nın Hollanda’daki mağaza sayısı sekize ulaştı.
6 Mart 2014, 11:12

 

Yurtiçi ve yurtdışında 200’ü aşkın mağazasında 5.500 çalışanıyla faaliyet gösteren, her gün 450 bin misafiri ağırlayan, Dünya markası olma vizyonuyla yurtdışı açılışlarını tüm hızıyla sürdüren Simit Sarayı, Hollanda’da büyümeye devam ediyor. 

Simit Sarayı, yoğun ilgi üzerine Hollanda’daki yeni mağaza açılışlarını hızlandırdı. Şubat ayında Lahey’de açılan yeni mağazasıyla birlikte Simit Sarayı’nın Hollanda’daki mağaza sayısı sekize ulaştı.

Hollanda’da gördükleri ilgiden büyük mutluluk duyduklarını belirten Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Abdullah Kavukcu, 

image

“Hollanda’daki ilk mağazamızı Ağustos 2010’da Den Haag’da (Lahey) açtık. Ardından Temmuz 2011’de Rotterdam, Aralık 2012’de ise Amsterdam mağazalarımızın açılışlarını gerçekleştirdik. Beijerlandselaan mağazamızı 16 Şubat 2013’te ve Meent mağazamızı ise 5 Mart 2013’de hizmete sunduk. Hollandalıların gerek simite gerekse diğer geleneksel Anadolu lezzetlerimize gösterdikleri yoğun ilgi üzerine yeni mağaza açılışlarımızı hızlandırmaya karar verdik. Şimdi de Lahey’de açtığımız yeni mağazamızda Hollanda’da yıl sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmış olacağız. Hollanda’daki mağazalarımızda ayda 10.000’den fazla kişiyi ağırlıyoruz. Bu yıl yurtdışı yatırımlarımızı büyüterek mağaza açılışlarımıza hız vereceğiz. Dünya platformunda adından övgüyle bahsedilen bir marka olarak, yurtdışında açacağımız yeni mağazalarımızla ses getirecek projelere başlayacağız” dedi.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR