Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
RUS DEVLET MEMURU PLAYBOY İÇİN SOYUNDU !
RUS DEVLET MEMURU PLAYBOY İÇİN SOYUNDU !
Rusya'da devlet bürokrasisinde görev yapan Anna Anufriyeva adlı bir kadının Playboy dergisine çıplak pozlar vermesi ortalığı karıştırdı.
6 Temmuz 2019, 18:58
 
Sibirya’daki Tümen belediyesinde çalıştığı öğrenilen 27 yaşındaki memur, Playboy dergisinin Rusya baskısı tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasına katıldı.
 
Tümen Belediyesi’nden kaynaklar, Rus medyasına yaptıkları açıklamada, erotik fotoğrafları nedeniyle Anufriyeva’nın görevden ayrılmasının talep edildiğini duyurdu.
 
image
 
Rus memur Playboy’da “yılın kızı” statüsü için yarışacak
 
Anufriyeva ise ayrıntılarına girmemekle birlikte artık memur olmadığını duyurdu: “Ayrılma kararı verdim. Neden olduğunu tartışmak etik dışı olur. İşverenime saygı gösteriyorum ve bunu tartışmamayı tercih ediyorum.”
 
Anna Anufriyeva daha önce Rus toplumunu ikiyüzlülükle suçlamış ve “Neden sadece modellerin, aktrislerin, fitness eğitmenlerinin ve blogger’ların bedenlerini sergilemesine izin veriliyor” diye sormuştu.
 
image
 
Genç kadın, çıplak fotoğraflarını sevdiğini söyleyerek, “Uyumlu kadın bedenini bir kusursuzluk formu olarak görüyorum. Lütfen yargılamayın, sadece keyfini çıkarın” ifadelerini kullanmıştı.Anufriyeva’nın derginin takvimine girmek için yarışmaya katıldığı belirtildi.image
 
Hobileri arasında , müzik, kitap toplama, şiir, spor, tarih ve filmleri  ve Rusya dışına “Avrupa'ya taşınmak” istediğini belirtertip '' seyahat ve hayatı seviyorum'' diyor.
 
Tyumen'li bir kız olan 2018 Yılın Playboy Kızı Lydia Ponomareva da işten atılan kız için ayağa kalktı. Anna Anufrieva'nın işten çıkarılmasını haksızlık olarak görüyorum,dedi.
 
image
 
ANUFRİYEVA’YA TEPKİ YAĞDI
 
Genç kadının çıplak fotoğraflarına halktan ciddi tepkiler de geldi.
 
Örneğin Rus bir sosyal medya kullanıcısı, “Bizim bürokratlarımızın çıplak bedenlerinden başka sergileyecek hiçbir şeyi yok mu” sorusunu sordu.
 
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR