Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FUTBOL TARİHİMİZİN EN AĞIR CEZASI
FUTBOL TARİHİMİZİN EN AĞIR CEZASI
Amedspor'un Sakaryaspor karşılaşmasında rakiplerini kesici aletle yaraladığı iddia edilen Amedsporlu Mansur Çalar, PFDK kararıyla müsabakalardan ömür boyu men cezası aldı.
7 Mart 2019, 18:19
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Amed Sportif Faaliyetler’in futbolcusu Mansur Çalar’a sürekli hak mahrumiyeti cezası vererek, 33 yaşındaki oyuncuyu futboldan men etti.
 
image
 
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Sakaryaspor-Amedspor mücadelesi birçok tartışmaya neden olurken saha içinde yaşananlar sonrasında olay adliyeye sıçradı. Sakaryasporlu oyuncular, Amedspor forması giyen Mansur Çalar'ın elindeki kesici aletle saldırısına uğradıklarını iddia ettiler,TFF Mansur Çalar'Türk futbol tarihinde eşi görülmemiş bir ceza vererek Amadspor futbolcusu Mansur Çalar'ı ömür boyu futboldan men etti.
 
image
 
Geçtiğimiz hafta oynanan Amedspor-Sakaryaspor karşılaşmasında konuk ekibin futbolcularının jilet ile yaralandığı iddia edilirken, Amedspor oyuncularının elinde kesici ve delici bir alet olmadığını ve taraftarlarının tahrik edildiğini öne sürmüştü.
 
image
 
Polis, Sakaryasporlu futbolcuların şikayeti sonrası olay hakkında soruşturma başlatmıştı.Konuyla ilgili olarak PFDK’dan şu açıklama yapıldı;
 
“AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübü sporcusu MANSUR ÇALAR’ın, rakip takım sporcularına yönelik saldırıları nedeniyle FDT’nin 4/2, 44/1-a ve 35/4. maddesi uyarınca 4 YIL MÜSABAKALARDAN MEN ve 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, üç yılı aşan ceza bakımından FDT’NİN 95/1. Maddesi uyarınca SÜREKLİ HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR