Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ENFLASYON UÇTU VENEZÜELLA BATIYOR
ENFLASYON UÇTU VENEZÜELLA BATIYOR
"2018 yılı neredeyse yüzde 1.7 milyonluk enflasyon oranıyla tamamlandı. Bu verilerle Venezüella, tarihte en yüksek enflasyona sahip olan dünyanın 3 ülkesinden birine dönüşüyor
9 Ocak 2019, 22:00
 
 
Venezüella Ulusal Meclisi Maliye Komisyonu Başkanı Rafael Guzman, ülkenin geçen yılki kümülatif yıllık enflasyon oranının neredeyse yüzde 1.7 milyona ulaştığını belirtti.
 
Twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklama paylaşan Guzman, "2018 yılı neredeyse yüzde 1.7 milyonluk enflasyon oranıyla tamamlandı. Bu verilerle Venezüella, tarihte en yüksek enflasyona sahip olan dünyanın 3 ülkesinden birine dönüşüyor. Bu, iktidarı ele geçiren ve içinde bulunduğumuz krizi çözmek için önlem önermeyenlerin çalışmalarının bir sonucu" ifadelerini kullandı.
 
image
 
Venezüella'daki ekonomik kriz uzun zamandır devam ediyor. Daha önce Uluslararası Para Fonu, 2018 sonu itibarıyla Venezüella'daki yıllık enflasyon oranının yüzde 1 milyona ulaşabileceğini öngörmüştü. Şu anki enflasyon oranıyla Venezüella'daki durum, 1923'te Almanya'nın ve 2000'li yılların sonunda Zimbabve'nin düşmüş olduğu duruma benzer hal alıyor.
 
HALK EKMEK BULAMIYOR MADURO NUSRET'TEN YİYOR 
 
image
 
VENEZÜELLA'DA YOKSULLUK ,SEFALET SOKAKLARA TAŞMIŞ
 
Nusret'de yemek yedikten sonra halkın açlığını ,yoksulluğunu umursamayan Maduro çıkan enflasyon rakamlarını umursamıyor.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR